ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Επισκέψεις σε έργα πολιτισμού στο Ναύπλιο από την Λίνα Μενδώνη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
Ανδριανός Κωστούρος
Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη βρίσκεται στο Ναύπλιο και στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης της στην Αργολίδα την Δευτέρα 18 Ιουλίου επισκέπτεται εργα πολιτισμού που εκτελούνται στην Αργολική Πρωτεύουσα.

Την Υπουργό Πολιτισμού συνοδεύει ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, στελέχη της υπηρεσίας,ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τ. Ζαφείρης κα.
Το Πρόγραμμα της κ. Μενδώνη περιλαμβάνει αυτοψία στα έργα Πολιτισμού στο Ναύπλιο όπως το Μπούρτζι, το Παλαιό Τελωνείο, ο Αγ. Νικόλαος, το Κτήριο Βίγγα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αγ. Γεώργιος, ο Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους
Το απόγευμα σήμερα  θα πραγματοποιηθεί και η απόδοση του έργου πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο για την Πυρόσβεση Μυκηνών.
Θα ακολουθήσουν οι υπογραφές Προγραμματικών Συμβάσεων για τα έργα «Αγωγός τροφοδοσίας νερού ύδρευσης αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών», «Μελέτες, Τεχνική βοήθεια για την Συντήρηση και Ανάδειξη Μνημείων Π.Ε. Αργολίδας» και «Ολοκλήρωση Μελετών για την ωρίμανση του έργου Στερέωση - Αποκατάσταση και Ανάδειξη του κτιρίου Τουρκικών Λουτρών (Χαμάμ) του Δήμου Ναυπλιέων».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, του Βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού και του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ