ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Κρόνιον Πέρασμα, Δρόμοι Πάρνωνα και Φυσιολατρικός Γύρος Αγίου Πέτρου στην Κυνουρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | | |
Αθλητική διοργάνωση
Για 9η συνεχόμενη χρονιά επανερχόμαστε στον ορεινό όγκο του Πάρνωνα, με το καθιερωμένο πλέον ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ με αφετηρία και τερματισμό την Κοινότητα Άγιου Πέτρου. Έναν επίπονο αγώνα υπεραπόστασης 70χλμ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και ο μικρότερος αγώνας 37,5χλμ. με την ονομασία Δρόμοι Πάρνωνα ή Ημικρόνιο Πέρασμα.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, με ώρα εκκίνησης στις 15.00 το μεσημέρι. Το περσινό στοίχημα με την αλλαγή της ώρας ΄΄κερδήθηκε΄΄ μιας και οι δρομείς στο σύνολό τους αποδέχτηκαν αυτήν την αλλαγή.

Φυσικά δεν θα αφήσουμε παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους. Το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 19.30 θα διεξάγουμε τον παιδικό αγώνα, το ΚΡΟΝΙΑΚΙ, που θα γίνει λίγο πριν αρχίζουν να τερματίζουν οι δρομείς του Κρόνιου Περάσματος.

Φέτος, και μετά την απουσία 3 ετών, επαναφέρουμε…κατά το ήμισυ φυσικά, τον έναν από τους δύο μικρότερους αγώνες, που γινόντουσαν την επομένη, του ΚΡΟΝΙΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, και μιλάμε για τον Φυσιολατρικό Αγώνα, Γύρος του Άγιου Πέτρου 6χλμ.. 

Ο εν λόγω πανέμορφος αγώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 19.00, με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Άγιου Πέτρου. Απευθύνεται προς όλες και όλους – είτε θέλουν να αποκατασταθούν από τους επίπονους αγώνες της προηγούμενης μέρας, είτε να τρέξει όποιος και όποια επιθυμεί αυτόν τον πανέμορφο αγώνα, μέσα στην φύση.

Φυσικά μπορεί να μην ισχύουν πρωτόκολλα, ως προς την διεξαγωγή αθλητικών ή καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, εντούτοις όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστήσουμε την προσοχή σας, όσον αφορά τον συνωστισμό, και σας προτείνουμε τα όποια προληπτικά μέτρα, εναντίον του COVID 19, μιας και δυστυχώς η πανδημία είναι ακόμα εδώ.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια χρονιά το Κρόνιον Πέρασμα είναι γεγονός. Μια αθλητική διοργάνωση που μόνο οφέλη επιφέρει στην τοπική κοινωνία. Κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για τη στήριξή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ