ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Γ.Γκιόλας: Μια σπουδαία θεατρική παράσταση στα κυκλώπεια τείχη της Αρχαίας Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Θεατρική παράσταση στα κυκλώπεια τείχη της Αρχαίας Τίρυνθας
Παρακολουθήσαμε χθες βράδυ με φυσικό σκηνικό τα κυκλώπεια τείχη της Αρχαίας Τίρυνθας, την παράσταση "Ανατολή” σε κείμενο της Έλλης Παπαδημητρίου που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος , χθες 15 Ιουλίου και σας προτείνουμε σήμερα 16 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ να μην την χάσετε!


Είσοδος 4 ευρώ.

Η παράσταση είναι η πρεμιέρα του προγράμματος" Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός'' του Υπουργείου πολιτισμού.
Η "Ανατολή” είναι μια θεατρική σύνθεση, μια εξιστόρηση της Μικρασιατικής εκστρατείας και καταστροφής του 1918-1922: νίκες και πανωλεθρίες, αιτίες και συνέπειες. Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος και τα πάθη του.

Το θανατικό κι ο ξεριζωμός, η θέληση για ζωή κι ο αγώνας, των γυναικών κυρίως, να στεριώσουν στην καινούργια πατρίδα, ο πόνος πλάι πλάι με την πίστη στη ζωή. Οι Μικρασιάτες φέραν στην Ελλάδα τη νοικοκυροσύνη τους, τις γεύσεις, τις παραδόσεις, τα τραγούδια, τους χορούς τους. Την μπόλιασαν με τον πολιτισμό τους.
Η μουσική της Ανατολής είναι του Φώτη Σιώτα μαζί με μια πολυτάλαντη ομάδα ηθοποιών-μουσικών έκλεψαν την παράσταση: o Mανώλης Μαυροματάκης, η Ελένη Ουζουνίδου, ο Μιχάλης Τιτόπουλος, ο Αποστόλης Ψυχράμης, ο Δημήτρης Καπουράνης .Μαζί τους ο Τσελίστας Τάσος Μισυρλής.

Μην τη χάσετε.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ