ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ από τον Σύλλογο ΠΙΣΤΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | | |
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και την Πρόεδρο ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη απέστελλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες "ΠΙΣΤΗ".

Αναλυτικά η επιστολή:

Κανένας δρόμος δεν είναι μακρινός συντροφιά με έναν φίλο, όσο επώδυνος κι αν είναι, γιατί οι φίλοι ενωμένοι μπορούν πάντα να κάνουν τα αδύνατα δυνατά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό της ΠΙΣΤΗΣ, οι γονείς και τα παιδιά, μέσω αυτής της επιστολής, θέλουμε να σας εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για την έμπρακτη στήριξή σας, μέσω της δωρεάς ποσού εξακοσίων τριάντα ευρώ (€630) που συγκεντρώθηκε από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Εθνικής Ενόπλων Ελλάδος και Επίλεκτων Ναυπλίου στις 15 Ιουλίου 2022.

Η ηθική αναγνώριση της προσπάθειάς μας, σε συνδυασμό με την απλόχερη υποστήριξη φίλων όπως εσείς, αποτελούν τη βάση και το ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε ακλόνητοι τον αγώνα, ξεπερνώντας τους εαυτούς μας και τις προσδοκίες όλων, με τελικό στόχο την αίσια έκβαση της περιπέτειας όλων των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Αναστασία
Σταματέα-Βαρδουλάκη 

Ο Γενικός Γραμματέας
Ταμπουρέας Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ