ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Διεθνή Μαυροβούνιο τερματοφύλακα με πλούσιο βιογραφικό απέκτησε ο Διομήδης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 μ.μ. | | |
Goran Andjelic
Η Διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τοn Goran Andjelic!!!

O 34χρονος διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας (12/03/1988, 1.95μ. ύψος) έρχεται με ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές εμπειρίες από δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συμμετοχές σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως με την HC Buducnost Podgorica από το Μαυροβούνιο με την οποία αγωνίστηκε στο Champions League (2009/10). 

Ιδιαίτερος σταθμός στην καριέρα του η διετία 2018/20, κατά την οποία αγωνιζόταν στην Πολωνία με τα χρώματα της SPR Stal Mielec, διάστημα στο οποίο οι εμφανίσεις του τον κατέταξαν μεταξύ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του πρωταθλήματος, ενώ συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις του και με τα χρώματα της ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι. 

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Δε χρειάστηκαν παραπάνω από 10 λεπτά στη συνάντηση μου με το Γιώργο Ζαραβίνα ώστε να διαπιστώσω πως οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της ομάδας του Διομήδη συνάδουν απόλυτα με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. 

Έτσι δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να επιλέξω το Διομήδη για να συνεχίσω την καριέρα μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω σε ένα ιστορικό σωματείο της Ελλάδας που πρωταγωνιστεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια και δουλεύει με σοβαρότητα και συνέπεια.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ