ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Σερρών προς τον Μορφωτικό Σύλλογο Ν.Κίου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. | |
Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών ''ΟΙ ΑΚΡΙΣΕΣ'
Αγαπητή κα Πινάτση, 
Οι ρίζες της Ελληνικής Παράδοσης συναντούνται στα βάθη των αιώνων και είναι αυτές που ενώνουν ξεχωριστά κάθε τόπο και ιδιαιτέρα τους κατοίκους της Ελλάδας από την Μικρά Ασία , Θράκη και Πόντο. Αυτόν τον σκοπό είχε η «συνάντηση» μας στην Νέα Κίο Αργολίδας στο παραδοσιακό πάντρεμα των ξεχωριστών τόπων και πολιτισμών στη μαγευτική σας πόλη. 

Ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Ν. Σερρών ''ΟΙ ΑΚΡΙΣΕΣ'' συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Μικρασιατικών Ποντιακών Ανατολικοθρακιώτικων χορών δίνοντας έτσι μια εικόνα της ποντιακής παράδοσης και κουλτούρας , ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους στο πολιτισμό των Ελλήνων του Πόντου. 

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που εκπροσώπησαν το Φεστιβάλ , ιδιαίτερα την κα Θεώνη Κωτσιοπούλου για την συνεχή της παρουσία σε οργανωτικά θέματα και για την ενδιαφέρουσα ξενάγηση που μας πραγματοποίησε καθώς και του ανώνυμους εθελοντές που ήταν συνέχεια δίπλα μας Στο επανιδείν και μην ξεχνάμε ότι : Λαός που την παράδοση, χάνει και δεν θυμάται στον λήθαργο του μαρασμού, παντοτινά κοιμάται. Με φιλικούς χαιρετισμούς, 

Το Δ.Σ. και o Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων 
Επταμύλων Ν. Σερρών « Οι Ακρίτες » 
Καρυπίδης Παύλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ