ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Πλήθος μοναδικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. | | | |
ΔΟΠΠΑΤ
Και ενώ το 31ο Μουσικο Φεστιβάλ Ναυπλίου ολοκληρώνεται σιγά σιγά, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία , ακολουθεί ένα πρόγραμμα ιδιαίτερων και μοναδικών εκδηλώσεων από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ.


Το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκδηλώσεις ενώ και ο Αύγουστος αναμένεται να είναι συναρπαστικός.


Σάββατο 16 Ιουλίου 2022
Ανυφί – Πλατεία Ευαγγελίστριας, ώρα 21:30

Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανυφίου ¨Ο Μάη Νικόλας» διοργανώνουν παραδοσιακό λαϊκό γλέντι με τους ΤΡΕΙΣ & ΜΙΑ BAND από την παραδοσιακή μουσική σκηνή έως τη σύγχρονη έντεχνη.

Ροεινό, ώρα 23:00
Μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Αθλητικό Όμιλο Ν.Ροεινού «Άρης»

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ροεινό, ώρα 21:00

Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Ροεινού « Αγία Μαρίνα» παρουσιάζουν παραδοσιακή χορευτική εκδήλωση στην πλατεία του χωριού εν όψει της εορτής της Αγίας Μαρίνας.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022
Αγία Τριάδα Πρόνοιας Ναυπλίου, ώρα 21:00


Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Ναυπλίου παρουσιάζουν μουσικοχορευτική εκδήλωση από την μικτή παραδοσιακή χορωδία, ορχήστρα και χορευτικά τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
Πλατεία Συντάγματος, ώρα 21:00


Ο Δήμος Ναυπλιέων , ο ΔΟΠΠΑΤ, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού «ΦΑΡΙΣ» Δήμου Καλαμάτας παρουσιάζουν βραδιά χορού με ντουέτο ισπανικής ομάδας .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022
Προκυμαία παραλίας Τολού ( Ρόμβη), ώρα 21:00


Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι πλημμυρισμένη από το φως του φεγγαριού και τις αντανακλάσεις του στη θάλασσα…

Καλλιτεχνική επιμέλεια Θεοδόση Αντωνιάδη.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022
Δρέπανο, ώρα 21:30


Ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου παρουσιάζουν μουσική βραδιά στην πλατεία Ηρώου του χωριού.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022
Προκυμαία παραλίας Τολού ( Barbaressa) , ώρα 21:00


Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι πλημμυρισμένη από το φως του φεγγαριού και τις αντανακλάσεις του στη θάλασσα…

Καλλιτεχνική επιμέλεια Θεοδόση Αντωνιάδη.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022
Πεζόδρομος Βασιλέως Κωνσταντίνου ( στο χώρο των αγαλμάτων) , ώρα 21:00


Συναυλία Μπραμς με νέους μουσικούς

Δασκαλάκης Γεώργιος βιολί

Φίληβος Γκάτζιος πιάνο

Brahms δυο σονάτες για βιολί και πιάνο έργο 72 σε σολ μείζονα και έργο 100 σε λα μείζονα

Brahms σκέρτσο σε ντο ελασσόνα

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022
Στο βαγόνι του τρένου, ώρα 20:30

Παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου με τίτλο « Το χρώμα της απιστίας» των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ναυπλιέων, ΔΟΠΠΑΤ και Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022
Θεατράκι ΟΣΕ, ώρα 20:30


Εκδήλωση από αθλητικό σωματείο «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», θα περιλαμβάνει ιστορικές αναφορές και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, στο πλαίσιο του εορτασμού της πόλης μας για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, αλλά και των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 21:00


Η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου σε μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα 200 συν ένα χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση παρουσιάζει πρόγραμμα από το έντεχνο και το δημοτικό τραγούδι.

Συνθέτες, όπως ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Λεοντής, αλλά και τραγουδοποιοί του λαού μας με τα πολύ γνωστά ανυπόγραφα δημοτικά τους τραγούδια στο πέρασμα των αιώνων, θα μας ταξιδέψουν στους αγώνες των Ελλήνων για την ελευθερία και την εθνική παλιγγενεσία.

Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν τρία τραγούδια του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Επίσης για πρώτη φορά η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της με τη συμμετοχή τραγουδιστών υπό τη διεύθυνση – διδασκαλία του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022
Πυργιώτικα, ώρα 20:00


Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ θα παρουσιάσουν εκδήλωση στην πλατεία του χωριού για τα 150 χρόνια από ΑΡΚΑΔΙΑ στο ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ σε ένα ταξίδι αναμνήσεων μέσα από αντικείμενα που διασώθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό ( ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ)

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 - 05 Αυγούστου 2022
Μουσική Οδύσσεια

Το θερινό Σχολείο Μουσικής πραγματοποιείται στο Ναύπλιο με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης μουσικών καλλιτεχνών και δασκάλων

Συναυλίες κλασικής μουσικής που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των σεμιναρίων της διοργάνωσης:

1 Αυγούστου 2022 στο Βουλευτικό

2 Αυγούστου 2022 στο Βουλευτικό

3 Αυγούστου 2022 στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα

4 Αυγούστου 2022 στο Βουλευτικό

5 Αυγούστου 2022 στο Βουλευτικό εορταστική συναυλία και απονομή βραβείων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ