ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Δημήτρης Κωστούρος: Η καινούργια σεζόν θα βρει τα παιδιά μας με έναν νέο αθλητικό χώρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:47:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος
"Η ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων απομένουν έτσι ώστε το κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας να μπορεί να υποδεχτεί προπονήσεις και αγώνες δίνοντας πραγματική ανάσα στα σωματεία που προπονούνται στα αθλήματα εσωτερικών χώρων" αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο κ. Κωστούρος συνέχισε: "Η καινούργια σεζόν θα βρει τα παιδιά μας με έναν νέο αθλητικό χώρο για τον οποίο αγωνίστηκαν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι Μιδέας βάζοντας ο καθένας τον δικό του αγώνα και τη δική του προσπάθεια. 
Ο αείμνηστος Τάσος Δρούγκας, η κυρία Γωγώ Νάσσου και η κυρία Κανέλα Τζάρου έχουν τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας. Το έργο των επισκευών του δαπέδου , της στέγης , του φωτισμού χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Έπενδύσεων μέσω προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ναυπλιέων με την Περιφέρεια Πελοποννήσσου την οποία επίσης ευχαριστούμε.
 
Οι ενέργειες που έγιναν από την δημοτική μας αρχή για την εξασφάλιση χώρων έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις κτιριακές ανάγκες του Δήμου μας για τον αθλητισμό , την παιδεία και τη κοινωνική πρόνοια στην έκταση του Στρατοπέδου (ΚΕΜΧ) του οποίου η από κοινού πολεοδόμηση με το Τ. ΕΘ. Α. έχει ξεκινήσει δίνουν σάρκα και οστά στο σχεδιασμό μας για ένα νέο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ