ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Συγκίνηση για το τέλος του Αντώνη Δάσκαλου στον Διομήδη - Δεν θα φύγει ποτέ από το Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:21:00 π.μ. | | | |
Συγκίνηση για το τέλος του Αντώνη Δάσκαλου στο Διομήδη
Και δε φεύγει γιατί αφήνει πίσω του ένα μικρό κομματάκι από την ψυχή του μέσα στις καρδιές των μικρών αθλητών του. Αφήνει πίσω του μέσα στο μυαλό όλων αυτών των παιδιών που γαλούχησε από τη νηπιακή ηλικία τους, κάνοντας μαζί του τα πρώτα τους βήματα στο χάντμπολ, αλλά και όλων των άλλων που κατά διαστήματα είχε την επιμέλεια τους τις αθλητικές αρετές του, το πάθος του και το πείσμα να τα δίνεις όλα για την επιτυχία. 

Δε φεύγει γιατί έπλασε πολλούς μικρούς Αντώνηδες που έμαθαν να μη φοβούνται να βάζουν στόχους και να δουλεύουν εντατικά για να τους κατακτήσουν. Τα μικρά αντράκια σου Αντώνη αγνοούν τί θα πει ήττα γιατί εσύ ποτέ δεν την αποδέχτηκες. Εσύ με την στάση σου, στα δικά σου προβλήματα, τα ενέπνευσες να μη σκύβουν το κεφάλι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να πεισμώνουν και να προσπαθούν ακόμα περισσότερο.
 
Αλλά ούτε το Άργος θα φύγει ποτέ από τον Αντώνη.

Μαζί σου παίρνεις την αγάπη, τον απέραντο σεβασμό και την απεριόριστη εκτίμηση όλων όσων σε γνώρισαν από πιο κοντά αυτά τα 7 χρόνια ή απλά σε θαύμαζαν από την κερκίδα και σου άνοιξαν την αγκαλιά τους από την πρώτη σου εμφάνιση. Που πανηγύριζαν μαζί σου κάθε σου προσπάθεια, που πικράθηκαν όταν ανακοίνωσες ότι αποσύρεσαι από την ενεργό δράση αλλά καταχάρηκαν όταν σε είδαν να ανοίγεις τα φτερά σου ως προπονητής. Σε καμάρωναν στον πάγκο της αντρικής ομάδας και πέταγαν από τη χαρά τους με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες στις Ακαδημίες. Περήφανοι για τον δικό μας Αντώνη, γιατί αυτό ήσουν και θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων.

Κέρδισες επάξια με το ήθος σου, τις αρχές σου και την ανεκτίμητη-πολύπλευρη προσφορά σου, μια θέση στην οικογένεια του Διομήδη. Αντίο δε θα σου πούμε γιατί στην οικογένεια μας δε λέμε αντίο, προτιμούμε το εις το επανιδείν! Δίνουμε όμως πολλές ευχές και αυτές θα σε συνοδεύουν!!!

Μέσα από την καρδιά μας να είσαι πάντα γερός, ευτυχισμένος με όλους όσους αγαπάς δίπλα σου και να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες γεμάτες επιτυχίες και στα επόμενα κεφάλαια της καριέρας σου!
 
ONCE A WOLF ALWAYS A WOLF!!!

Για 7 χρόνια υπήρξε άοκνος στρατιώτης του Διομήδη, τιμώντας το έμβλημα που έφερε περήφανα στο στήθος, ως παίκτης και μετέπειτα ως βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα αλλά και ως προπονητής στις Ακαδημίες μας. 

Ο κύκλος του Αντώνη Δάσκαλου στο Διομήδη φτάνει κάπου εδώ στο τέλος του και ο λόγος στον ίδιο που θέλησε να αποχαιρετήσει όλον τον κόσμο μέσα από τις σελίδες του Συλλόγου:

«Τελειώνει μια σεζόν κι ένας κύκλος για εμένα εδώ στο Άργος, πετυχημένα θα έλεγα. Danaon Cup και Climax για τους μικρούς μου ΠΠΑ με πρώτες θέσεις και στα δύο τουρνουά, αλλά πέρα απ' αυτό η συγκίνηση να βλέπεις παιδιά τα οποία τα έχεις μεγαλώσει να αποδίδουν σε βαθμό που ούτε εσύ περίμενες. Climax επίσης για τους Παίδες και 3η θέση, και το κερασάκι στη τούρτα γι' αυτά τα παιδιά 1η πανελλήνια θέση στη κατηγορία των Παίδων, κάτι το οποίο δεν το περίμενε κανείς. 

Παιδιά τα οποία τα γνώρισα το τελευταίο χρόνο με καλές βάσεις από τον προηγούμενο προπονητή και αδερφικό φίλο Γιάννη Χαντέλη. 3η πανελλήνια σχολική θέση για τους παλιούς μου, τους περσινούς Παίδες που είχαν κατακτήσει επίσης πέρσι 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Ένας κύκλος επιτυχιών για εμένα που κλείνει κάπου εδώ. 

Ένας κύκλος για εμένα και τους ανθρώπους του Άργους που κάπου εδώ τελειώνει. Την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκομαι στο σύλλογο του Διομήδη, καθώς για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους θα πρέπει να γυρίσω στη γενέτειρα μου τη Βέροια και συνάμα στη Θεσσαλονίκη. 

Σε όλο αυτό το ταξίδι απ' το μακρινό 2015 δεν μπορώ παρά μόνο να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Το Κώστα, τον Ανάργυρο και τον τότε προπονητή το Μίμη Δημητρούλια που μετά από δύο χρόνια απραξίας με δέχτηκαν στην ομάδα και με έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου. Όλους τους συμπαίχτες μου και αργότερα τους αθλητές μου σε ανδρικό επίπεδο. 

Με άλλους μαλωμένος, με άλλους συμφιλιωμένος αλλά στο τέλος της ημέρας το μόνο που είχε σημασία ήταν το καλό της ομάδας. Τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα από προπονητές και αθλητές μέχρι τους γονείς και φυσικά τους εφόρους το Γιάννη, τον Απόστολο, το Θανάση, τον Αλέξη και φυσικά τη Γωγώ που ήταν απ' το ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας δίπλα μου σε όλα. Τους γονείς των παιδιών και φυσικά τα ίδια τα παιδιά που με άντεξαν. 

Τέλος μια παρουσία πολύ σημαντική για εμένα στην όλη πορεία μου τα τελευταία 7 χρόνια στο Άργος, η Λένα η Πετράκη, η οποία απ' τη πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο Άργος με πήρε απ' το χέρι μαζί με το Νίκο το Σαμαρά και με είχαν σαν μικρό τους αδερφό. Ένας κύκλος αναμνήσεων κάπου εδώ τελειώνει για εμένα.
 
Σε ευχαριστώ για όλα Άργος! Σε ευχαριστώ για όλα ομάδα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ