ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Αργολίδα: Στον ΑΟ Ερμιονίδας ο μετρ των ανόδων Φώτης Ιωάννου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | |
Φώτης Ιωάννου
Σε μια εξαιρετική κίνηση έφτασε ο ΑΟ Ερμιονίδας, ο οποίος συμφώνησε με τον έμπειρο γκαρντ, Φώτη Ιωάννου (1,88 - 36 ετών).

Ο 36χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Β' Εθνική με τον Αίολο Γόμφων, ενώ πραγματοποίησε μια εξαιρετική διετία τόσο με τον ΝΕΟ Ληξουρίου, όσο και με την Ελευθερούπολη, πανηγυρίζοντας με τις συγκεκριμένες ομάδες τρεις συνεχόμενες ανόδους.

Σπουδαία ήταν και η συνεισφορά του στον Χαρίλαο Τρικούπη, στον οποίο έμεινε για μια τετραετία (2013-2017), καταφέροντας όντας αρχηγός της, να την δει από την ΕΣΚΑΒΔΕ να ανεβαίνει στην Β' Εθνική.

Αναλυτικά :

"Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Fotis Ioannou (1,88 , Guard). Με καταγωγή από την Ναύπακτο και με μεγάλη εμπειρία από Β΄ και Γ΄ Εθνική με τις προηγούμενες ομάδες του (Ναύπακτος, Έσπερος ΑΟΠΑ, Χαρίλαος Τρικούπης, ΓΣ Ελευθερούπολης, ΝΕΟ Ληξουρίου, Αίολος - Γόμφοι Τρικάλων) έρχεται για να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!".

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ