ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Επέστρεψε δυναμικά στο Ναύπλιο ο θεσμός του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. | |
300 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου
Περισσότεροι από 300 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου με θέμα «Όταν η γνώση του χθες συναντά τις υποσχέσεις του αύριο».Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το 20ο Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26 Ιουνίου στο όμορφο Ναύπλιο.
Λίγο τα 2,5 χρόνια χρόνια της πανδημίας που μας στέρησαν τη δια ζώσης επικοινωνία και την ανταλλαγή γνώσης μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αλλά πολύ περισσότερο ότι ο θεσμός που ακούει στο όνομα «Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο» εξελίσσεται με τα χρόνια και κάθε φορά έχει κάτι καλύτερο να παρουσιάσει, η φετινή διοργάνωση ήταν αντάξια των προσδοκιών και στέφθηκε από επιτυχία.
Περισσότεροι από 300 σύνεδροι παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου με θέμα «Όταν η γνώση του χθες συναντά τις υποσχέσεις του αύριο».
«Ψυχή» του φετινού συνεδρίου ήταν ο Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο οικοδεσπότης πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας που ως πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ετοίμασε ένα πολύ ενδιαφέρον κοινωνικό πρόγραμμα ώστε σύνεδροι και συνοδοί να περάσουν ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο στην πρώτη πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους, και ο Γιάννης Μελακόπουλος που έβαλε την υπογραφή του στο επιστημονικό πρόγραμμα. Ένα πρόγραμμα πλούσιο που κάλυψε ένα ευρύ πεδίο γνώσης με εξαιρετικούς ομιλητές. Δυόμισι μέρες γεμάτες συνεδρίες και κλινικά φροντιστήρια, για κάθε ενδιαφερόμενο, με πάνω από 50 ομιλητές.
Το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα ήταν η σημαντική παρουσία νέων επιστημόνων οδοντιάτρων, που όχι μόνο παρακολούθησαν τις εργασίες αλλά συμμετείχαν δυναμικά με ελεύθερες ανακοινώσεις και e-poster.
Το βραβείο «Ιωάννης Καρκατζούλης», που απονέμεται για 8η χρονιά, κέρδισε ο κ. Έκτορας Φουσέκης για την καλύτερη ελεύθερη ανακοίνωση. Το βραβείο απένειμε η κόρη του ιδρυτή του «Οδοντιατρικού Βήματος», Κατερίνα Καρκατζούλη, μαζί με το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ.
Για το καλύτερο e-poster διακρίθηκε η κ. Αθηνά Χαραλαμπάκη.

Την κήρυξη της έναρξης των εργασιών έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας που δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει κάθε προσπάθεια για προγράμματα προληπτικής φροντίδας στην οδοντιατρική.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΟΟ Αθανάσιος Δεβλιώτης, ο πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Φοίβος Μαδιανός, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας με τη Ν.Δ. Γιάννης Ανδριανός και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ανδρέας Πουλάς.
Ευχαριστούμε θερμά για τις φωτογραφίες τον κ. Γιώργο Τσιόγκα, ταμία της ΕΟΟ.

Πηγή: odvima.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ