ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας: Ο κ.Τόκας υπερασπίζεται απροκάλυπτα παράνομες πράξεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:42:00 μ.μ. | |
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τόκας Τάσος εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας συνδικαλιστών της Π.Ο.Ε.– Ο.Τ.Α. στον Δήμο Ερμιονίδας, όπου για μια ακόμα φορά κατά την προσφιλή τακτική του δεν στέκεται στην ουσία των γεγονότων, αλλά γράφει μονότονες ανούσιες ανακοινώσεις, μόνο και μόνο για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση.

Είναι όμως τόσο μεγάλος ο αντιπολιτευτικός οίστρος ο οποίος έχει κυριέψει τον κ. Τόκα, που τον φέρνει σε σημείο να υπερασπίζεται απροκάλυπτα και χωρίς ντροπή τις παράνομες πράξεις, τις ανοίκειες συμπεριφορές και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Διότι είναι σε όλους γνωστό ότι παρανομείς όταν βιντεοσκοπείς κάποιον χωρίς την συναίνεσή του, αλλά και εργαζόμενους εν ώρα υπηρεσίας.

Μπορούν να επιβεβαιώσουν άπαντες οι παρόντες εργαζόμενοι και ο Τεχνικός Ασφαλείας του Δήμου Ερμιονίδας, ότι εγώ ουδέποτε εμπόδισα την είσοδο της αντιπροσωπείας των συνδικαλιστών στον χώρο των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Όταν ο κ. Τράκας ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί παράνομα εμένα και τους υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας εν ώρα υπηρεσίας, ευγενικά του ζήτησα να σταματήσει και αυτός με σκαιότατο και προκλητικό τρόπο μου απάντησε ότι θα συνεχίσει να βιντεοσκοπεί.

Τότε αναγκάστηκα να καλέσω την αστυνομία, η οποία ήρθε άμεσα και επέβαλε την τάξη.

Και ο κ. Τράκας, σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα ισχυριζόμενος ότι δήθεν εγώ εμπόδισα την είσοδο των συνδικαλιστών στο χώρο και την συζήτηση με τους εργαζομένους, κάτι το οποίο ουδέποτε συνέβη.

Όμως δεν αναφέρει κουβέντα ο κ. Τράκας για τις απρόκλητες ύβρεις και τους τραμπουκισμούς αυτού και της συνοδείας του, εναντίον του, τυχαία παρόντα στον χώρο, Τεχνικού Ασφαλείας του Δήμου Ερμιονίδας.

Οκ. Τράκας έχει το θράσος και μιλάει με απαξιωτικό τρόπο για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ερμιονίδας και για τις «τριτοκοσμικές συνθήκες» οι οποίες δήθεν επικρατούν στο αμαξοστάσιο και όλες αυτές τις αναλήθειες τις ενστερνίζεται ο κ. Τόκας χωρίς κανένα δισταγμό.

Ας δουν λοιπόν οι κ.κ. Τράκας Νίκος, Τσατσούλη Ευαγγελία, Κουντουριανός Γιώργος και Τόκας Τάσος την κατάσταση που επικρατούσε στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας σαν νέα Δημοτική Αρχή:

Και αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί εκεί ακριβώς στο ίδιο σημείο, από την 3η Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και σήμερα:

Στο τέλος του κειμένου, ως εξαιρετικά αφιερωμένο υστερόγραφο, παραθέτω ακόμα 4 φωτογραφίες του χώρου όπως τον παραλάβαμε την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και άλλες 4 που δείχνουν αντίστοιχα πως τον καθαρίσαμε μέσα σε μόλις δυο μέρες και παραμένει έτσι καθαρός μέχρι σήμερα.

Και αναρωτιέμαι έχουν το θράσος να μιλούν οι κ.κ. Τράκας και Τόκας για «τριτοκοσμικές συνθήκες» οι οποίες δήθεν επικρατούν στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας;

Καλά, που ήταν τότε από το 2015 έως το 2019 ο τότε Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τόκας και ο συνδικαλιστής Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. κ. Τράκας;

Γιατί σιωπούσαν; Δεν τους ενοχλούσαν αυτά τα αίσχη που δείχνουν οι φωτογραφίες;

Είναι λοιπόν γεγονός ότι οι άνθρωποι χαρακτηρίζονται από τις πράξεις τους και είναι πράγματι πάρα πολύ λυπηρό κάποιοι σαν τους κ.κ. Τράκα Νίκο, Τσατσούλη Ευαγγελία και Κουντουριανό Γιώργο, να εκπροσωπούν το συνδικαλιστικό κίνημα και να το απαξιώνουν με τις απρεπείς και αήθεις συμπεριφορές τους.

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία για τον κ. Τόκα και τα προσπερνά απροβλημάτιστα. Καθόλου δεν με εκπλήσσει κάτι τέτοιο, γιατί όλοι έχουν καταλάβει πως δυστυχώς το βαρέλι δεν έχει πάτο για τον κ. Τόκα.

Η ουσία είναι όμως ότι ο Δήμος Ερμιονίδας πρωτοπορεί στις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής των εργαζομένων του. Και προκαλώ τον κ. Τόκα να μου απαντήσει πόσοι Δήμοι στην Ελλάδα διαθέτουν την προβλεπόμενη από την νομοθεσία Γραπτή Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου και επίσης διενεργούν τον Εβδομαδιαίο Έλεγχο Οχημάτων και Μηχανημάτων Έργου.

Για να μην κουράζεται θα του απαντήσω εγώ.

Μόνο ο Δήμος Ερμιονίδας και κανένας άλλος Δήμος στην Ελλάδα!!!

Καλό είναι λοιπόν ο κ. Τόκας να σταματήσει να εκτίθεται στα μάτια των Δημοτών, να κάνει μια προσπάθεια διαφυγής από τον αντιπολιτευτικό οίστρο που έχει καταληφθεί και να δει τα πράγματα με καθαρό μάτι.

Του συνιστώ να βγει επιτέλους έξω στην κοινωνία και να περπατήσει λίγο στους δρόμους, διότι μέχρι σήμερα όλα τα βλέπει μέσα από την τζαμαρία του μαγαζιού του και δυστυχώς γι’ αυτόν τα βλέπει μονίμως θολά.

Υ.Γ. 4 φωτογραφίες του χώρου που παραλάβαμε την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και άλλες 4 που δείχνουν αντίστοιχα πως τον καθαρίσαμε μέσα σε δυο μέρες και παραμένει έτσι καθαρός μέχρι σήμερα, εξαιρετικά αφιερωμένες στον κ. Τάσο Τόκα και στους «εργατοπατέρες» κ.κ Τράκα, Τσατσούλη και Κουντουριανό:

ΠΡΙΝ:


ΜΕΤΑ:

Γιώργος Πιτσάς,
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ