ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνδράμει στην αναβάθμιση του γηπέδου της "Μαύρης Θύελλας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:08:00 μ.μ. | | |
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστα Βεργή και τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ράλλη -μέτοχο στην ποδοσφαιρική Α.Ε. της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.


Τα δύο στελέχη της ΠΑΕ Καλαμάτα, παρουσία και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη- ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ορισμένα απαραίτητα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, την φυσική έδρα της “Μαύρης Θύελας”, και συγκεκριμένα την κατασκευή στέγαστρου στη βόρεια και τη νότια κερκίδα, την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού καθώς και την κατασκευή μπουθ και δημοσιογραφικών θεωρείων.

Οπως είναι γνωστό, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη χρηματοδοτήσει με 350.000 ευρώ την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, έργο που έχει ολοκληρωθεί.

Ως προς τα νέα αιτήματα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε ότι η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει, μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Καλαμάτας ο οποίος επίσης θα συμμετέχει στη δαπάνη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ