ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Θερινό Cine Ναύπλιο: ¨Ο Καραγκιόζης στο ωδείο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | |
Θερινό Cine Ναύπλιο:
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική του προσωπικότητα φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με τον Θίασο Σκιών του και το έργο "Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο". 

Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του ο Αλκιβιάδης στήνει το δικό του Θίασο Σκιών παρέα με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. 

Στο πλευρό του οι αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, τα Κολλητήρια κ.α. καλούνται να συνδράμουν στην παράτολμη μουσική αυτή προσπάθεια και να δώσει ο καθένας τη δική του νότα!
 
Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με τον πιο μουσικό

Ώρα έναρξης: 20:00
Ώρα λήξης: 20:50
Διάρκεια: 50’

Τιμή Εισιτηρίου: 6€

 Εισιτήρια στο ταμείο μας, ανοιχτό κάθε βράδυ.
Πίσω από τον Μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Μουσική επιμέλεια/Κείμενα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ