ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Ο Ιρανός προπονητής Dr. Iman Zadeh αναβαθμίζει το επίπεδο της Αργολικής Ένωσης Taekwondo (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:20:00 μ.μ. | | |
Νίκος Κανέλλος
Ο Ιρανός προπονητής της Εθνικής Πανεπιστημίων του Ιράν, ο Dr. Iman Zadeh ,βρέθηκε στην Αργολίδα στο καλοκαιρινό camp της σχολής της Αργολικής Ένωσης Taekwondo του Νίκου Κανέλλου την  Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022. 
"Μετά από προσπάθειές επτά ετών, επιτέλους καταφέραμε να έχουμε κοντά μας τον Dr. Reza Imanzadeh, από το Ιράν", θα μας πει ο προπονητής της σχολής Taekwondo στην Αργολίδα,  master Νίκος Κανέλλος .
"Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι θα αλλάξει σελίδα στην πορεία του συλλόγου μας και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την συνεργασία του, για τα επόμενα χρόνια." 
Για 1η φορά στην Ελλάδα βρέθηκε ο master Reza Imanzadeh από το Ιράν προκειμένου να διδάξει στο Summer Camp της Αργολικής Σχολής Taekwondo. Ο ίδιος πέρα από την ενασχόληση του με το Taekwondo , είναι και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης στο Ιράν. Με μεγάλες διακρίσεις ο ίδιος στην χώρα του αλλά και στην Ασία και την Ευρώπη. 
Να σημειωθεί πως το Ιράν είναι η δεύτερη δύναμη στο χώρο του Taekwondo μετά την Κορέα. O DR. Reza θα παραμείνει στην Αργολίδα για λίγες ακόμα ημέρες και θα προπονεί τα παιδιά της Αργολικής Σχολής στην Νέα Κίο καθημερινά και στην φυσική κατάσταση αλλά και σε τεχνικές του αθλήματος. 
Ο κ. Νίκος Κανέλλος δήλωσε ότι αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία της σχολής και το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα ανέβουν επίπεδο μετά τα μαθήματα από τον Ιρανό DR. Reza.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ