ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Στο Ναύπλιο η θαλαμηγός «Mayan Queen IV» - Ο μεξικανός δισεκατομμυριούχος και το μακάβριο περιστατικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
«Mayan Queen IV»
Στο Ναύπλιο βρίσκεται η υπερπολυτελής θαλαμηγός «Mayan Queen IV» της οικογένειας Μπελέρες, πέντε μήνες μετά τον θάνατο του Μεξικανού μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες (Alberto Bailleres) ιδιοκτήτη ορυχείων χρυσού, αργύρου μολύβδου , ψευδαργύρου και της μπύρας shol.

Στο περιβόητο σκάφος όσο βρισκόταν στην Κεφαλονιά, είχε βρεθεί κρεμασμένη τον Σεπτέμβριο του 2018, η 20χρονη influencer Sinead McNamara.
Στο μεταξύ, ο Mπελέρες πέθανε σε ηλικία 90 ετών τον περασμένο Φεβρουάριο. Από το 2021, είχε εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 10,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σύμφωνα με το Forbes. Ήταν πρόεδρος του Grupo BAL και του ITAM και δραστηριοποιούνταν στον χώρο των εξορύξεων.

Άφησε πίσω του γυναίκα και επτά παιδιά, ενώ διάδοχός του στις επιχειρήσεις είναι πλέον ο 62χρονος γιος του, Αλεχάντρο με εκτιμώμενη περιουσία 8,6 δισ. δολαρίων.
Το εντυπωσιακό σκάφος, έφτασε στο Ναύπλιο προερχόμενο από την Σούδα της Κρήτης. Έχει μήκος 92 μέτρων και ανήκει στην οικογένεια από το 2008.

Ο Μεξικάνος δισεκατομυριούχος Alberto Bailleres είχε ξαναεπισκεφθεί το Ναύπλιο το 2013 όπου τότε μάλιστα γιόρτασε και τα 82 γενέθλιά του στις 22 Αυγούστου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ