ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

"Ναύπλιο Επόμενη Μέρα": Oι ναυτικοί χάρτες για την εκβάθυνση του Λιμανιού θα δημοσιευθούν μέχρι τέλος του 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | | |
Υ/Γ-ΩΚ «ΣΤΡΑΒΩΝ Α-476»
Σχετικά με την εκβάθυνση του λιμένα Ναυπλίου και τις μετρήσεις, το γραφείο τύπου της παράταξης Ναύπλιο Επόμενη Μέρα πληροφορεί τους πολίτες ότι:

1. Στο λιμάνι του Ναυπλίου κατέπλευσε το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαρτίου 2021 το Υδρογραφικό– Ωκεανογραφικό σκάφος Υ/Γ-ΩΚ «ΣΤΡΑΒΩΝ Α-476» της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού.

Το σκάφος πραγματοποίησε εργασίες βυθομέτρησης στο λιμάνι του Ναυπλίου που πρόσφατα είχε εκβαθυνθεί ώστε να αποτυπωθούν οι μετρήσεις στους ανανεωμένους χάρτες πλοήγησης (πορτολάνοι).

Οι ναυτικοί χάρτες είναι πολύ χρήσιμοι για τον καπετάνιο του σκάφους καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες οι οποίες μπορούν να τον βοηθήσουν στην πλοήγηση.

2. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ζαφείρη Αναστασίου με την Υδρογραφική υπηρεσία τον Ιούνιο του 2022 ο πρόεδρος ζήτησε επιτακτικά το λόγο της μη δημοσίευσης και ανάρτησης των πληροφοριών και χαρτών που προέκυψαν από τις μετρήσεις. Η απάντηση ήταν ότι η Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού έχει συγκεκριμένους χρόνους λειτουργίας.

3. Ο πρόεδρος επέμεινε με το αιτιολογικό διαφόρων δημοσιεύσεων - αναρτήσεων από λαικιστές δημαγωγούς οι οποίοι δυσφημούν το Λιμενικό Ταμείο αφήνοντας υποννοούμενα. Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας του απάντησε ότι ουδείς θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοιους ανθρώπους……. Όπως καταλαβαίνετε ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου έμεινε ενεός!

4. Εν κατακλείδι οι ναυτικοί χάρτες σύμφωνα με την Υδρογραφική υπηρεσία πολεμικού ναυτικού θα δημοσιευθούν μέχρι το τέλος του 2022

Οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται δεν είναι αληθές και εντάσσεται στη ν εμμονική λασπολογία ορισμένων λαικιστών - δημαγωγών η οποία τους χαρακτηρίζει και ουσιαστικά τους αποκλείει από τη σφαίρα του σοβαρού δημοσίου διαλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ