ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΚΚΕ Αργολίδας: Κοροϊδία το PowerPass

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. | |
ΚΚΕ
Μετά την κοροϊδία του PowerPass, με τα λαϊκά νοικοκυριά να βλέπουν ψίχουλα στους λογαριασμούς τους σε σύγκριση με αυτά που έχουν πληρώσει, έρχεται και η χθεσινή - ακόμη μεγαλύτερη - κοροϊδία του πρωθυπουργού, κυρίου Μητσοτάκη, που μιλάει για "ανακούφιση" και "αποκατάσταση αδικίας". 

Η εκτίναξη της ενεργειακής ακρίβειας, που ο κύριος Μητσοτάκης την εμφανίζει σαν να είναι περίπου "φυσικό φαινόμενο", δεν είναι τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα της πολιτικής της "απελευθέρωσης" της ενέργειας, της λεγόμενης "πράσινης μετάβασης" και των υπέρογκων φόρων, στην οποία "διακρίθηκαν" όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις. Γι' αυτό και η πραγματική "αποκατάσταση της αδικίας" βρίσκεται μόνο στην ανατροπή αυτής της πολιτικής και στις θέσεις που έχει καταθέσει το ΚΚΕ για:

· Σχέδιο άμεσης αξιοποίησης εγχώριων πηγών ορυκτών καυσίμων – όπως ο λιγνίτης – κόντρα στις δεσμεύσεις της ΕΕ για την «πράσινη» ανάπτυξη και το εμπόριο ρύπων.

· Κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και όλων των συμβάσεων που καθορίζουν τις ρήτρες αναπροσαρμογής.

· Απόσυρση της χώρας από τις κυρώσεις της ΕΕ προς τη Ρωσία, που τελικά τις πληρώνει ο λαός, ενώ τμήματα του κεφαλαίου θησαυρίζουν από τη μεταφορά του πανάκριβου αμερικανικού LNG.

· Κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πετρέλαιο, βενζίνη, φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια.

· Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου.

· Κατάργηση της χρέωσης του χαρατσιού των ΑΠΕ στους λογαριασμούς ρεύματος.

· Καμία διακοπή ρεύματος σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους λογαριασμούς. Διαγραφή χρεών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά και τους επαγγελματίες.

ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ