ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Tο Καλοκαιρινό Camp του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου στο Δημοτικό Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 μ.μ. | |
Σχολείο οδηγικής συμπεριφοράς
Τελευταία δράση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων για τον Ιούλιο έγινε με το Καλοκαιρινό Camp του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου που επισκέφθηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου και τα παιδιά ενημερώθηκαν:
 
- Για την σωστή οδηγική συμπεριφορά
- Σωστός επιβάτης και πεζός
- Πινακίδες σήμανσης και φωτεινός σηματοδότης
- Ζώνη ασφαλείας και προστατευτικό κράνος
- Λάθη μεγάλων - αιτία οδικών τροχαίων δυστυχημάτων
Τα παιδιά μετά την θεωρητική ενημέρωση οδήγησαν ποδήλατο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και στο τέλος τους απονεμήθηκε Βεβαίωση συμμετοχής.

Η δράση υλοποιήθηκε με την συνεργασία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας μέσω του διοικητή της Τροχαίας Ναυπλίου τον Αστυνόμο Α΄ κ. Κωνσταντίνο Θάνο και των στελεχών του .

 Ο Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων η κυρία Μαρία Ράλλη στοχεύουν στην ενημέρωση στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων δυστυχημάτων προκειμένου να μηδενιστούν τα οδικά τροχαία δυστυχήματα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ναυπλιέων.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου τον κ. Μπούνο Ευάγγελο και τους προπονητές που συνόδευσαν τα παιδιά την Βενετσανοπούλου Δήμητρα και τον Δημούλη Χρήστο.

 Η My Grand Road σε συνεργασία με φορείς θα συνεχίζει να ενημερώνει από Σεπτέμβριο απευθυνόμενη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες στην Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ