ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Η ΝΑΙ Travel του ΚΤΕΛ Αργολίδας διοργανώνει τριήμερη Εκδρομή στην Πάργα, Πηγές Αχέροντα & Ιωάννινα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. | | | | |
Πάργα, Πηγές Αχέροντα & Ιωάννινα
Το γραφείο ΝΑΙ Travel, θυγατρική εταιρεία του ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε, διοργανώνει την Κυριακή 24 Ιουλίου τριήμερη εκδρομή για Πάργα-Πηγές Αχέροντα-Ιωάννινα.
Πρόγραμμα εκδρομής

 Ημέρα 1η 
Αναχώρηση από το Ναύπλιο(Πύλη της Ξηράς) στις 06:00 και από το Άργος(ΚΤΕΛ/Άγιος Βασίλειος) στις 06:15. Άφιξη στις πηγές Αχέροντα περίπου στις 12:00 και παραμονή για 2 ώρες Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πάργα όπου θα παραμείνουμε για φαγητό καφέ και βόλτα έως αργά το απόγευμα, πριν επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για τον τελικό προορισμό μας, τα Ιωάννινα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος το βράδυ 
Ημέρα 2η 
Μετά το πρωινό μας, επίσκεψη στο κέντρο της πόλης για περιήγηση στο Φετιχιέ τζαμί, τον Τάφο του Αλή Πασά, το Βυζαντινό Μουσείο, την αίθουσα Έκθεσης Αργυροχρυσοχοΐας και βέβαια το νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας. Αργά το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος δίπλα στην πισίνα! 

Ημέρα 3η 
Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για να επισκεφτούμε το Σπήλαιο Περάματος(προαιρετικά) και στη συνέχεια το μουσείο κέρινων ομοιομάτων Παύλου Βρέλλη(προαιρετικά), πριν πάρουμε το δρόμο της επιστροφής Tο βράδυ γυρίζουμε στην πόλη μας, γεμάτοι όμορφες ταξιδιωτικές αναμνήσεις και εμπειρίες! Κόστος: Ανάλογα με τον τύπο δωματίου, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά πριν την κράτηση σας. 

Γενικές πληροφορίες 

Περιλαμβάνονται: Η μεταφορά με πολυτελές πούλμαν Η διαμονή για 2 διαν/σεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στα Ιωάννινα 

Δεν Περιλαμβάνονται: Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως φαγητά, ποτά, εισιτήρια εισόδου μουσείων κλπ 

Πληροφορίες-Κρατήσεις: info@naitravel.com 6977.606325 / 6974.095472
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ