ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Εγγραφές στην Τουριστική Σχολή στο Άργος από το παράλληλο μηχανογραφικό 2022 - 2023

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:29:00 μ.μ. | |
ΙΕΚ Τουρισμού
Οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2022 που κρίθηκαν επιτυχόντες για το ΙΕΚ Πελ/σου μετά την αίτηση που έκαναν με το παράλληλο μηχανογραφικό θα μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά εγγραφής τους από αύριο 1/09/2022 ως και την Δευτέρα 12/09/ 2022 στην γραμματεία της Τουριστικής Σχολής Αργους – ΙΕΚ Πελ/σου – (Δαναού 29) με φυσική παρουσία και τηρώντας τις προφυλάξεις περί διασποράς covid 19 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ( 8.30 – 14.30) της εβδομάδας.

Οι τρεις ειδικότητες του ΙΕΚ Πελοποννήσου- Υπ Τουρισμού που εμφανίζονται στο παράλληλο μηχανογραφικό ( ΠΜΔ) φέτος είναι οι παρακάτω:

1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 50 ΘΕΣΕΙΣ ( 25 ΠΡΩΙ & 25 ΑΠΟΓΕΥΜΑ )

2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ( ΣΕΦ) / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 50 ΘΕΣΕΙΣ ( 25 ΠΡΩΙ & 25 ΑΠΟΓΕΥΜΑ )

3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ( Τουριστικό Γραφείο & Συνεδριακός Τουρισμός) / ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΑΡΓΟΥΣ -ΥΠ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : 25 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Δικαιολογητικά :

1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.

2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ

Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).

3. Βεβαίωση ΑΜΚΑ.

4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους .

Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Αρκούν απλά, ευανάγνωστα φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων από δημόσιες υπηρεσίες ν. 4250/2014 (Α΄74 ). 

Οι επιτυχόντες υποβάλουν αίτηση εγγραφής (χορηγείται από την γραμματεία) συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με τα ανωτέρω είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου. 

Το προσωπικό του Ι.Ε.Κ. Πελ/σου του Υπουργείου Τουρισμού θα προβεί σε έλεγχο ορθότητας των δηλωθέντων μορίων του/της επιτυχόντα, όπως φαίνονται στην αίτησή του/της, σε αντιπαραβολή με τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά.

Η Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου βρίσκεται στην πόλη του Αργους ( ΔΑΝΑΟΥ 29) έχει αναπτύξει 10 τμήματα με 3 ειδικότητες σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 170 μαθητές -τριες κατ΄ έτος. 

Η φοίτηση είναι διετής με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις επιπέδου 3*, 4*,5* σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως.

Οι ενδιαφέρομενοι-νες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για την σχολή και την φοίτηση στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο , Δαναού 29 στο Αργος και στα τηλ 27510 20115 & 20127

ΑΡΓΟΣ 31/08/2022
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ