ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Γ.Γκιόλας: Η γιορτή τρύγου και κρασιού 2022 στο Mαλαντρένι φέρνει ακόμη πιο κοντά μας τα προϊόντα του αμπελιού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:35:00 μ.μ. | |
Γ.Γκιόλας
Μια εξαιρετικά πρωτοπόρα ιδέα είχαν οι άνθρωποι του Προοδευτικού-Μορφωτικού Συλλόγου Μαλανδρενίου για να φέρουν πολύ πιο κοντά σε όσους αγαπούν πραγματικά το προϊόν του «Οίνου», τη διαδικασία της παραγωγής του. Από τη στιγμή που αρχίζει ο Τρύγος, μέχρι την εμφιάλωση ενός κρασιού.
Παρών στη «Γιορτή Τρύγου και Κρασιού» που πραγματοποιήθηκε στο Μαλανδρένι χτες 28 Αυγούστου και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον όλες τις δράσεις που περιελάμβανε η εκδήλωση και οι οποίες έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί, να δοκιμάσουμε και να εκτιμήσουμε το πολύ καλό κρασί του Μαλανδρενίου, που είναι το μοναδικό από όλη την Αργολίδα που υπάγεται στην ευρύτερη γεωγραφική ενότητα του ονομασίας προέλευσης της Νεμέας. Κρασί που όχι άδικα αποτελεί ίσως τη καλύτερη και ποιοτικότερη ελληνική ποικιλία. Παράλληλα, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε όχι μόνο το κρασί αλλά και όλα τα προϊόντα της αμπέλου (επιτραπέζια σταφύλια, σταφίδες, πετιμέζι, ξύδι, αμπελόφυλλα, μουσταλευριά, γλυκά κουταλιού).

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές της «Γιορτής Τρύγου και Κρασιού στο Μαλανδρένι» που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε περισσότερο την διαδικασία παραγωγής τοπικών προϊόντων και να έρθουμε πιο κοντά με τους παραγωγούς –οινοποιούς.
Το κλείσιμο της Γιορτής περιελάμβανε διασκέδαση από ζωντανή μουσική ορχήστρα με παραδοσιακό, έντεχνο, λαϊκό πρόγραμμα.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ