ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Σήμερα στο Ναύπλιο η φαντασμαγορική κορύφωση των εκδηλώσεων της "Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:26:00 μ.μ. | |
Μπούρτζι
Οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022» που ξεκίνησαν στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Αυγούστου για να δώσουν χρώμα στην πόλη με όμορφες καλοκαιρινές πινελιές, κορυφώνονται σήμερα με την τελετή Λήξης της Ναυπλιάδας 2022.


Οι φετινές εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2022» που έγινε θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου στο φετινό της πρόγραμμα περιλάμβανε ένα πλήθος πολιτιστικών, μουσικών, ψυχαγωγικών και ναυτικών εκδηλώσεων με κάποιες από αυτές να αναβάλλονται λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες που θα γνωστοποιηθούν με σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Δήμος Ναυπλιέων σε μια διαρκή προσπάθεια ενίσχυσης και τόνωσης της τοπικής οικονομίας διοργανώνει δράσεις με εξωστρεφές περιεχόμενο και προστιθέμενη τουριστική αξία για τον τόπο μας που προάγουν παράλληλα την πολιτιστική φυσιογνωμία και την ιστορική διαδρομή της πόλης του Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Σάββατο 27.08.2022
Χώρος λιμανιού «Π» | Ώρα 20:30

Τελετή Λήξης της Ναυπλιάδας – Τιμή στους ανθρώπους της θάλασσας. Περιδιάβαση στους δρόμους της πόλης των “Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος“, με επτανησιακά τραγούδια. Ρίψη στεφάνου από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου, τιμώντας τη θάλασσα του Αργολικού. Χαιρετισμοί επισήμων.

Η “βαρκαρόλα” θα πλεύσει με συνοδεία τις φωτισμένες βάρκες των αλιέων μας και επιβάτες τους Ζακυνθινούς! Βεγγαλικά θα φωτίσουν τον αναπλιώτικο ουράνιο θόλο.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, ώρα 20.30

«Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου. Θεατρικό μονόπρακτο με την Βερονίκη Αργέντζη στον ομώνυμο ρόλο. Σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώτη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ