ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Στις 3 Σεπτεμβρίου ο 2ος αγώνας "Ατραπός" στο Μαλαντρένι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. | | | |
Δρομικό άθλημα
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 (17:30) θα διεξαχθεί ο «Ατραπός, 2ος αγώνας δρόμου αναψυχής Μαλαντρενίου», απόστασης 11 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό στην πλατεία Μαλαντρενίου του νομού Αργολίδας.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Προοδευτικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μαλαντρενίου, η τοπική Κοινότητα Μαλαντρενίου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑΜ και του Δήμου Αργους-Μυκηνών, και υπό τη στήριξη των Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.

Η διαδρομή είναι 50% άσφαλτος και 50% χωματόδρομος. Ουσιαστικά, αποτελεί ένα πέρασμα μέσα από τους αμπελώνες! Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι πάνω στην κεντρική πλατεία Μαλανδρενίου, ενώ θα υπάρχουν 2 σταθμοί υδροδοσίας, στο 4ο και στο 8ο χιλιόμετρο.

H γραμματεία του αγώνα, θα είναι στην πλατεία του Μαλαντρενίου, και πλησίον της εκκίνησης του αγώνα, και θα λειτουργεί από τις 16.00.

ΕΠΑΘΛΑ: Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες θα βραβευτούν με κύπελλα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλια!

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Ο αγώνας είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν απαιτείται κάποιο κόστος εγγραφής!

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Το τσίπ χρονομέτρησης καλούνται όλοι οι δρομείς να το επιστρέψουν μετά τον αγώνα τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για τυχόν οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα:

Kωνσταντίνος Δασακλής: 6959566648

Δημήτρης Βύρλας: 6974481474
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ