ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

3 εκατ. ευρώ στον Δήμο Επιδαύρου για ανάπλαση δικτύου πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 μ.μ. | |
ποδηλατόδρομοι
Σύμφωνα με το από 10/ 08/ 2022 έγγραφο του ΥΠ. ΕΝ., ο Δήμος Επιδαύρου προχώρησε στην αποδοχή της ένταξης του έργου ‘’Ενοποίηση κοινόχρηστων χώρων βιοκλιματικού και ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα με την ανάπλαση δικτύου πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων ’’ και σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τροποποίησε τον προϋπολογισμό του για να προχωρήσει άμεσα η πράξη.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου ανέφερε: "Ακόμα 3.000.000€ προστίθενται για έργα στο Δήμο μας!

Το Λυγουριό, η έδρα του δήμου μας, λόγω πολλών παραγόντων την τελευταία 10ετία έχει υποστεί μια μεγάλη καθίζηση, αν κ είναι μόλις 2 χλμ από τον πρώτο σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικό χώρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, μετά την Ακρόπολη!

Η λύση λοιπόν είναι ολιστικά έργα ανάπτυξης και ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των χωριών μας!

Αυτό λοιπόν γίνεται εδώ κ τρία χρόνια μέσα σε συνθήκες Covid, ενεργειακής - οικονομικής κρίσης και φυσικά μετά και από ένα χρονικό διάστημα συμμαζέματος σε πολλά μέτωπα!

Δεν θα πούμε λεπτομέρειες για το έργο γιατί έχουν ειπωθεί αρκετές φορές τα βασικά, ενώ θα υπάρξει και δημόσια διαβούλευση για την ολοκλήρωση της μελέτης!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι που κατορθώνουμε με τα λιγοστά μας μέσα να κάνουμε το Δήμο Επιδαύρου να ακούγεται στις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τέτοιου μεγέθους χρηματοδοτήσεις και να προχωράμε στην υλοποίηση τόσο μεγάλων και σημαντικών έργων!{"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ