ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Διήμερη γιορτή εμπορίου στην Τρίπολη στις 30 και 31 Αυγούστου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | | |
Λευκές νύχτες
Μια μεγάλη διήμερη γιορτή για την επιχειρηματικότητα και τον πολιτισμό θα είναι οι «Λευκές Νύχτες» της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 30 και Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Οι εμπορικοί δρόμοι της πόλης για δύο μέρες θα μετατραπούν σε έναν απέραντο πεζόδρομο, με τις εμπορικές επιχειρήσεις να είναι ανοικτές από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, παρέχοντας μεγάλες προφορές και happenings.
Την Τρίτη 30 Αυγούστου, νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρα γνωστοί Dj’s θα παίζουν μουσική, από την πλατεία Πετρινού και την Πλατεία Βαλτετσίου, σε όλη την πόλη.
Την Τετάρτη 31 Αυγούστου νωρίς το βράδυ ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα, που προσκάλεσε ο Δήμος Τρίπολης, σε μια μοναδική συναυλία στην πλατεία Πετρινού.

«Λευκές Νύχτες» στην Τρίπολη 30 και 31 Αυγούστου μια διήμερη γιορτή αφιερωμένη στο shopping και τις μουσικές!!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, Σύλλογος Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ