ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Αργολίδα: Στο Ναύπλιο το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | | |
ΚΚΕ
Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή έχει ξεκινήσει το «ταξίδι» του σε όλη τη χώρα, τώρα έρχεται και στο Ναύπλιο το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο Πάρκο Κολοκοτρώνη!


Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει, ομιλία από τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου. Θα ακολουθήσουν: συναυλία από νεανικό συγκρότημα, αφιέρωμα για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη από μελή της ΚΝΕ καθώς και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «3 και μία»

«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα». Αυτό είναι το σύνθημα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του:

«Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει να ’χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή, να αγωνίζεσαι στην πρώτη γραμμή γι’ αυτήν. Όποιος δεν το κάνει αυτό σέρνεται πίσω απ’ τη ζωή. Το ωραίο είναι καθετί που στολίζει τη ζωή, η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη…».

Στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής και γωνία του Κόκκινου Αεροστάτου για τους μικρούς μας φίλους.

Ώρα έναρξης 19:30

Τομεακό Συμβούλιο Αργολίδας της ΚΝΕ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ