ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
ΚΚΕ
Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Ναύπλιο στο πάρκο Κολοκοτρώνη οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».
Εκ μέρους του ΤΣ Αργολίδας της ΚΝΕ χαιρετισμό απεύθυνε η γραμματέας του, Νέλλη Ρέππα, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις, ενώ ακολούθησε, μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα από μέλη και φίλους της ΚΝΕ για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου, που αναφερόμενος στο σύνολο των πολιτικών εξελίξεων, κάλεσε τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία του, σε συμπόρευση με το Κόμμα στους αγώνες του σήμερα, αλλά και στις κάλπες όποτε και αν αυτές στηθούν.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μεγάλο λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα «3 και μία» της περιοχής, με έντεχνα, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια, μέχρι αργά και με μεγάλο κέφι.
Στον χώρο λειτούργησε έκθεση των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», ενώ το δικό τους ξεχωριστό «παρών» έδωσαν οι μικροί φίλοι του «Κόκκινου Αερόστατου», με τις δραστηριότητές τους. Λειτούργησαν τέλος, νεανικά στέκια, καθώς και έκθεση με θέμα «Μία σωστή πλευρά έχει η ιστορία, την πάλη των λαών κόντρα στην αδικία!».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ