ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Επιμελητήριο Αργολίδας: Ξεκίνησε στο Πόρτο Χέλι η 9η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:44:00 μ.μ. | | |
«ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ»
Η 9η εκθεσιακή δραστηριότητα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» είναι γεγονός! Στο γραφικό και όμορφο λιμάνι του Πορτοχελίου, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια, με την παρουσία πολλών επισκεπτών και εκπροσώπων φορέων της επιχειρηματικότητας και της αυτοδιοίκησης.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς, ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας.

Παρευρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μαλτέζος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Μαντζούνης, κ. Βασίλης Σιδέρης και κ. Αναστάσιος Γανώσης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ερμιονίδας, κα. Αγγελική Γιαννικοπούλου-Λούμη κ. Γιάννης Τσαμαδός και κ. Δαμιανός Κουτούβελης, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π κ. Παναγιώτης Μέξης, από την αντιπολίτευση ο κ. Τάσος Λάμπρου (Δημοτικός Σύμβουλος) και ο κ. Τάσος Τόκας (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ. Αριστείδης Μπίμπας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μανώλης Φλωρής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πορτοχελίου κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιδίου κ. Νίκος Αντώνιοζας, η πολιτευτής Αργολίδας κα. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρανιδίου κ. Παναγιώτης Λυγερός, ο κ. Σύριος Ανδρέας εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Δημήτρης Σίδερης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού κα. Μάνια Δεδέα.

Από το Επιμελητήριο Αργολίδας παρευρέθηκαν οι κ.κ. Κώστας Γκαρκάσουλας (Ά Αντιπρόεδρος), Μανώλης Δανούσης (Οικονομικός επόπτης), Δημήτρης Καρράς (Γενικός Γραμματέας), Δημήτρης Μαγκλάρας (Υπεύθυνος ΓΕΜΗ), Θοδωρής Παπαθανασίου (Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων), Σταύρος Δελής (μέλος Διοικητικού Συμβουλίου) και Παναγιώτης Ψυχογιός (Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού).

Πλήθος επισκεπτών πέρασαν κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για τα προβαλλόμενα προϊόντα, χαροποιώντας ιδιαίτερα τους εκθέτες αλλά και τους διοργανωτές οι οποίοι δικαιώνονται για τις επιλογές τους.

Η αισιοδοξία της πρώτης μέρας λειτουργίας αποτελεί βάση για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει οι διοργανωτές και δεν είναι άλλος από την αναγνωρισιμότητα των ποιοτικών προϊόντων της περιοχής και την οικονομική τόνωση των παραγωγικών επιχειρήσεων και των οικοτεχνιών.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας ευχαριστεί τους εκθέτες για την απόφαση τους να συμμετάσχουν αλλά και για τον τρόπο που έστησαν τα περίπτερά τους, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες μια πολύ όμορφη και αντιπροσωπευτική εικόνα.

Μέχρι και την Κυριακή 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις και γαστρονομικές δράσεις εντός του χώρου της εκθεσιακής δραστηριότητας «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ» και σας καλούμε να την επισκεφθείτε!

Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ