ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Προετοιμασία στο κολυμβητήριο Ναυπλίου για την Ρωσίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης Anna Chernysheva

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. | | |
Anna Chernysheva
Το Ναύπλιο επέλεξε για 2η φορά για την προετοιμασία της εν όψει των αγώνων που έχει να λάβει μέρος η Ρωσίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης Anna Chernysheva.
 Όπως φαίνεται η προετοιμασία που έκανε το 2019 στη πόλη του Ναυπλίου φάνηκε αντάξια των απαιτήσεων για μια αθλήτρια τέτοιου επιπέδου.

Η προετοιμασία της έγινε το διάστημα 2 με 18 Αυγούστου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου και τον προπονητή μας Χρήστο Δημούλη, που της παρείχε πλήρη υποστήριξη. 
"Είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να μπορούν οι αθλητές μας να βλέπουν αθλητές τέτοιου βεληνεκούς" δήλωσε ο Χρήστος Δημούλης
Ζητήσαμε λίγα λόγια από την ίδια, για την καριέρα, τους στόχους αλλά και το λόγο που έρχεται στο Ναύπλιο:  

"Γεια σε όλους, είμαι η Anna Chernysheva. Είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Ρωσίας. Είμαι τρεις φορές πρωταθλήτρια Ρωσίας στις αποστάσεις των 200 και 400 μικτών, πρωταθλητής των Αγώνων Αλληλεγγύης, φιναλίστ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τέσσερις φορές πρωταθλητής του Κυπέλλου Ρωσίας. 

Το καλύτερο μου αποτέλεσμα στα 200 μέτρα μικτό είναι 2.14.23, το καλύτερο μου αποτέλεσμα σε απόσταση 400 μέτρων μικτό είναι 2.46.40.

Οι προπονητές μου Tatiana Kovrishkova και Sergey Lyubimtsev με εκπαιδεύουν εδώ και 6 χρόνια. Έχουν το χρυσό των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, το χρυσό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, το ασημένιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, επαναλαμβανόμενους πρωταθλητές και μετάλλιο της Ρωσίας, κατόχους ρεκόρ νέων.

Τώρα ετοιμάζομαι για τη Ρωσική Σπαρτακιάδα που θα διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη. Για μένα και τους προπονητές μου, αυτά είναι αρκετά σημαντικά ξεκινήματα.

Επιλέξαμε το Ναύπλιο, γιατί μας αρέσει πολύ η πισίνα, η ατμόσφαιρα μέσα σε αυτήν και οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, έχουν ένα κύμα θετικών συναισθημάτων."




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ