ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επιδαύρου: Οι μάσκες έπεσαν με κρότο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. | |
Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επιδαύρου
Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,

Πριν ένα χρόνο περίπου, οι υπογράφοντες δημοτικοί σύμβουλοι πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και να συνεχίσουμε την πορεία μας στα δημοτικά δρώμενα ως ανεξάρτητοι, έχοντας σοβαρότατες διαφωνίες ως προς τον τρόπο με τον οποίο ασκείτο η αντιπολίτευση από τον επικεφαλής της. 

Τότε, ακούστηκαν διάφορες φωνές, οι οποίες μας χαρακτήριζαν «προδότες» και «αποστάτες».

Όμως ο φαρισαϊσμός και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις από την ανεξαρτητοποίηση μας, ήρθαν τα ίδια τα γεγονότα να μας επιβεβαιώσουν. 

Πριν λίγο καιρό, είδαμε τον κ. Χρόνη να αναρτά φωτογραφία στην οποία δειπνούσε με τους μισούς σχεδόν δημοτικούς συμβούλους του στην ταβέρνα του κ. Τσιλογιάννη, προσθέτοντας σχόλιο στη φωτογραφία ότι «σημασία έχει (και) ο προορισμός».... 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σκεφτήκαμε ότι πρόκειται για πολιτικό αρραβώνα. Πριν προλάβουμε να αντιληφθούμε τι συμβαίνει, ήρθε το δελτίο τύπου του κ. Τσιλογιάννη για να πιστοποιήσει τον πολιτικό γάμο. Σε δελτίο τύπου της 01/08/2022, ο κος Τσιλογιάννης απροκάλυπτα πλέον κατέστησε σαφές σε όλους μας, αυτό που φαινόταν εδώ και καιρό. 

Ότι συμπλέει πολιτικά με την παράταξη του Δημάρχου. Κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη του κ. Τσιλογιάννη να υποστηρίξει τον πολιτικό του σύμμαχο, οφείλουμε ωστόσο να του αναγνωρίσουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία: Πρώτη φορά στα χρονικά του τόπου μας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης επιλέγει συνειδητά να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση και όχι τη δημοτική αρχή! 

Τους ευχόμαστε από καρδιάς πολιτικό βίο ανθόσπαρτο! Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων, αποδεικνύεται περίτρανα πως η απόφαση μας να ανεξαρτητοποιηθούμε δεν ήταν απλά μία σωστή επιλογή, αλλά μία επιβεβλημένη κίνηση που σκοπό είχε τη ρήξη με ιδιοτελείς σκοπούς, παλαιοκομματικές πρακτικές, κρυφές ατζέντες και παρασκηνιακές συμμαχίες. 

Σε ό,τι μας αφορά, υπηρετούμε το δίκαιο και την καθαρότητα στις θέσεις και έτσι θα πορευτούμε ως τη λήξη της θητείας μας. 

Τιμώντας στο ακέραιο την εντολή που λάβαμε από τους συνδημότες μας. 

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
Μπλάτσου Αναστασία 
Οικονόμου Αναστάσιος 
Ξυπολιάς Ιωάννης 
Ταμπουρατζής Ηλίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ