ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Θα «βουίξει» η Τρίπολη στις διήμερες εκδηλώσεις για τη «Λευκή Νύχτα» - Μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα "Μέλισσες"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα "Μέλισσες"
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει οι προηγούμενες εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» και τα μεγάλα οφέλη που αποκόμισε ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μας , ο Δήμος Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (ΟΕΒΕΑ), η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου προγραμματίζουν τη φετινή διοργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας» 30 και 31 Αυγούστου 2022.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης κου Κώστα Τζιούμη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας προκειμένου να συζητηθεί η διοργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας».

Στη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης με κύριο άξονα την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των επιχειρήσεων της Τρίπολης και των γύρω περιοχών, με τις επιχειρήσεις να προσφέρουν ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου
, τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 10 πμ έως τις 12 μμ συνεχόμενα, παρέχοντας μεγάλες προφορές, κεράσματα, happenings και δώρα. Νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρα οι Dj’s θα παίζουν μουσική και θα ενημερώνουν για τις προσφορές των καταστημάτων.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου οι προσφορές και τα events συνεχίζονται από τις 10 πμ εώς τις 12 μμ συνεχόμενα. Το βράδυ το αγαπημένο και γνωστό συγκρότημα «Μέλισσες», που προσκάλεσε ο Δήμος Τρίπολης, θα «βουίζουν» τις επιτυχίες τους στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Πλατεία Πετρινού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ