ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

"Το κλαμπ των χωρισμένων" προβάλει ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος στο Άστρος

Σινεμά
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων 2022 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 20:30 θα προβληθεί η ταινία «Το κλαμπ των χωρισμένων – Divorce club» έναντι του Ιδρύματος Ζαφείρη.

Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και Βραβείο Κριτικών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κωμωδίας Alpes d’ Huez.

Πρόκειται για κωμωδία όπου δυο πρόσφατα χωρισμένοι φίλοι συγκατοικούν σε μια πολυτελή βίλα και ιδρύουν το κλαμπ των χωρισμένων, γιορτάζοντας με ξέφρενα πάρτι την ελευθερία τους. Όταν όμως ο ένας από τους δύο ερωτεύεται ξανά, τα πράγματα περιπλέκονται.

Ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν η σύζυγός του του ζητάει διαζύγιο. Καθώς όλοι παίρνουν το μέρος της, ο Μπέν συναντά τον Πάτρικ, παλιό φίλο από το πανεπιστήμιο, πρόσφατα χωρισμένο. Εκείνος τον προσκαλεί να μείνουν μαζί. Οι δύο συγκάτοικοι γρήγορα γίνονται ομάδα που αποτελείται από χωρισμένους και εργένηδες και αποζητούν ένα καταφύγιο. Χωρίς να χάσουν χρόνο μετατρέπουν τη βίλα σε κλαμπ VIP, όπου το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο με μοναδικό σύνθημα «όχι ζευγάρια, όχι μπελάδες». Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Μπεν συναντάει τη Μάριον…

Σκηνοθεσία: Μικαέκ Γιούν

Πρωταγωνιστούν: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά – Ξαβιέ Ντεμεζόν, Οντρέ Φλερό, Καρλίν Ανγκλαντ.

Διάρκεια: 108΄

Δείτε το τρέιλερ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1KFxtrSW68c

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ