ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Άργος: Τους βγήκε ξινό το νυχτερινό κυνήγι με προβολείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 π.μ. | | |
Καραμπίνα με φακό
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους μετά από καταγγελία παράνομης θήρας την νύχτα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, πήγε σε συγκεκριμένη περιοχή ευθύνης του με τους θηροφύλακες, Ντόκο Παναγιώτη, Μαστοράκη Γεώργιο, Κατσαρό Κώστα,να ελέγξουν την καταγγελία και πράγματι διαπίστωσαν μηχανοκίνητο όχημα να φωτίζει με προβολείς τους παρακείμενους αγρούς.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Στον έλεγχο που έγινε βρέθηκε κυνηγετική καραμπίνα γεμάτη,με αυτοσχέδια βάση προβολέα(φακού).

Ακολούθησε η αυτόφωρη διαδικασία, και η κατάσχεση οχήματος και όπλου,και υπεβλήθη σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Άργους αποδοκιμάζουν τέτοιες ενέργειες αυστηρά ,όχι μόνο σαν παράνομη δραστηριότητα,αλλά και γιατί αυτό το φαινόμενο καταστρέφει την εικόνα των κυνηγών απέναντι στην κοινή γνώμη.

Ο Κυνηγετικός Συλλόγος Άργους θα συνεχίσει την καταπολέμηση τέτοιων φαινομένων με μεγαλύτερο ζήλο, σεβασμό στο θήραμα, στην φύση και σ όλους τους νόμιμους κυνηγούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ