ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αγρότης από την Αργολίδα ξεσπά: Με λόγια και επιχειρήματα ούτε παίρνουν χαμπάρι ούτε ιδρώνει το αυτί τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | |
Λογαριασμός ΔΕΗ
Με αφορμή μία ειδοποίηση που έλαβα σήμερα από τη ΔΕΗ θα ήθελα να τονίσω τα παρακάτω:

Έλαβα μήνυμα από τη ΔΕΗ που παρεπιπτόντως σε αντίθεση με τη μισή Ελλάδα ως ώρας δεν χρωστάω ένα ευρώ, ότι σε δύο ημέρες λήγει ο λογαριασμός ρεύματος για ένα αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας μου με πορτοκαλιές. Ερωτώ λοιπόν πώς να πληρώσω τους υπέρογκους λογαριασμούς που με θράσος απαιτεί η ΔΕΗ όταν η ίδια υπηρεσία τη βραδιά του παγετού του μηνός Ιανουαρίου με άφησε χωρίς ρεύμα πηγαίνοντας 100 τόνους προς χυμοποίηση με 0,07€/κιλό μεικτά!!!

Επίσης ερωτώ από τη στιγμή που ο ΕΛΓΑ δίνοντας την προκαταβολή η οποία σίγουρα ήταν μια ανάσα πλην όμως στα χωράφια που πάθαν ολικές ζημιές ήταν μόνο τα περσινά έξοδα και ενώ μας είχαν υποσχεθεί βουλευτές, υπουργοί, αρμόδιοι του ΕΛΓΑ ότι θα πληρωθούμε μέχρι τέλος Ιουνίου και γι’αυτό το λόγο άλλωστε το ελληνικό κράτος πλήρωσε για τρεις μήνες γεωπόνους να ελέγξουν τα χωράφια, δεν μας έχει αποζημιώσει, αλλά παρόλα αυτά θέλει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι τα «χάλια» της Αργολίδας και χρησιμοποιώ επίτηδες μόνο τον νομό μας, γιατί δυστυχώς τα δικά μας «χάλια» είναι και αδιόρθωτα αφού όλοι είτε δεν καλλιεργούμε καθόλου εγκαταλείποντας τις περιουσίες δεκάδων χρόνων, είτε κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας κάνοντας το ελάχιστο απλά για να επιβιώσουμε κανα δύο χρόνια ακόμα.

Τα μόνα τα οποία μπορούν να καταλάβουν οι κυβερνώντες είναι αφενός το απόλυτο «μαύρισμα» στις εκλογές και αφετέρου να σταματήσουμε μαζικά να τους πληρώνουμε (κάτι που είναι πολύ κοντά), γιατί μετά λύπης μου αποδεικνύεται ότι με λόγια και επιχειρήματα ούτε παίρνουν χαμπάρι ούτε ιδρώνει το αυτί τους.

Ένας αηδιασμένος αγρότης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ