ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΚΚΕ Αργολίδας: Οργή και αγανάκτηση στους βιοπαλαιστές αγρότες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:31:00 π.μ. | | |
ΚΚΕ Αργολίδας
Τα λόγια αγανάκτησης αγρότη της περιοχής μας αποτυπώνουν την ασφυκτική κατάσταση που αντιμετωπίζουν συνολικά οι μικρομεσαίοι αγρότες στην Αργολίδα και σε όλη τη χώρα, που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα καθώς και των κομμάτων που στηρίζουν την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ανάγκες των μεγαλεμπόρων και βιομηχάνων του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.


Η οργή και η αγανάκτηση που υπάρχει στους βιοπαλαιστές αγρότες για την ακρίβεια, την καθυστέρηση ή ακόμα και τη μη καταβολή δίκαιων και στο σύνολο των ζημιών, υποσημειώσεων, η λειψυδρία και έλλειψη έργων υποδομής κλπ, χρειάζεται να μετατραπεί σε οργάνωση και διεκδίκηση αιτημάτων επιβίωσης μέσα από αγωνιστικούς αγροτικούς σύλλογος.

Παράλληλα μονόδρομος και για τους βιοπαλαιστές αγρότες είναι η ενίσχυση της πάλης σε σύγκρουση με την πολιτική που βυθίζει συνολικά τα λαϊκά στρώματα όλο και περισσότερο στη φτώχεια για τα κέρδη του κεφαλαίου. Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ που αποτελεί εγγύηση στον αγώνα αυτό, για να δυναμώσει η ελπίδα, η προοπτική για τον λαό, που μπορεί να ζήσει πολύ καλύτερα με βάση τις δυνατότητες που αντικειμενικά υπάρχουν σήμερα.

Η συμπόρευση και η ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στη βιομηχανία, στο γραφείο, στο μαγαζί, στο χωράφι κλπ, στους αγώνες και στις εκλογές, είναι συμβολή στον αγώνα και την προοπτική για τη μόνη διέξοδο υπέρ του λαού, το σοσιαλισμό που είναι το σύγχρονο και το αναγκαίο για τον 21ο αιώνα.

ΝΑΥΠΛΙΟ 23/08/2022 
 ΤΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του ΚΚΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ