ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ήχοι εκρήξεων έχουν αναστατώσει την νότια Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | |
Πυροσβεστική
Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής του λιμενικού και της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη μετά από πολλά τηλεφωνήματα πολιτών για εκρήξεις που ακούστηκαν σε πολλές περιοχές της νότιας Αργολίδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα τηλεφωνήματα δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους από πολίτες στις 7:30 περίπου το απόγευμα της Τετάρτης για ήχους από εκρήξεις στο νότιο τμήμα του Άργους.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα για την διερεύνηση του περιστατικού, από το πίσω μέρος του κάστρου του Άργους, προς Κεφαλάρι, Κιβέρι και Βελανιδιά.

Κατά την διάρκεια των ερευνών τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν με αναφορές για ήχους από εκρήξεις ακόμα και από το Άστρος αλλά και το Δρέπανο Αργολίδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η πηγή η κάποιο συμβάν που να δικαιολογεί τους ήχους των εκρήξεων που έχουν ακουστεί και που έχουν αναστατώσει τους κατοίκους των περιοχών που αναφέραμε.

Αν κάποιος πολίτης έχει εντοπίσει από που προέρχονταν οι εκρήξεις ή τι τις προκάλεσαν να επικοινωνήσει άμεσα με την Πυροσβεστική Ναυπλίου ή Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ