ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Δήμος Επιδαύρου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. |
«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένει ο Δήμος Επιδαύρου την ανακοίνωση της πρόσκλησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τη σχολική περίοδο 2022-2023.
 
Ο Δήμος Επιδαύρου, καλεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου από τις 08:00 έως τις 13:00 τις ωφελούμενες μητέρες στον Παιδικό Σταθμό Λυγουριού, να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ώστε να επωφεληθούν της επιδότησης δωρεάν τροφείων για τη φοίτηση των τέκνων τους.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, οι αιτήσεις θα δύναται να ελεγχθούν και να υποβληθούν από τον Δήμο Επιδαύρου.
 
Οι ωφελούμενες κατά την προσέλευσή τους για την υποβολή και τον έλεγχο της αίτησής τους, θα πρέπει να προσκομίσουν τους προσωπικούς τους κωδικούς TAXISNET. 

Αξίζει να σημειωθεί πως, για την υποβολή της αίτησης, είναι απαραίτητο να έχει υποβληθεί η Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2021 της αιτούσας και του ετέρου μέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Για περισσότερες πληροφορίες όπως απευθύνεστε στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λυγουριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ