ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Γ.Γκιόλας: Βράβευση των πολεμικών ανταποκριτών της Ουκρανίας στα Μαντράκια Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:31:00 π.μ. | |
Βράβευση των πολεμικών ανταποκριτών της Ουκρανίας στα Μαντράκια Ερμιόνης
Σε μια πρωτοποριακή και αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε προχτές βράδυ Παρασκευή 5 Αυγούστου, στα «Μαντράκια» της Ερμιόνης ο Δήμος Ερμιονίδας.

Συγκεκριμένα απέδωσε τιμητικές πλακέτες και επαίνους στους πολεμικούς ανταποκριτές, φωτογράφους, καμεραμάν και τεχνικούς της ΕΡΤ, των ιδιωτικών καναλιών και σε ορισμένους ανεξάρτητους, οι οποίοι κάλυψαν και καλύπτουν την εισβολή της Ρωσίας και τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.
Η εκδήλωση ξέφυγε από μια απλή και συνηθισμένη τελετή, αφού με τις συναρπαστικές αλλά σίγουρα τραγικές εξιστορήσεις περιστατικών που αφηγήθηκε κάθε ένας και κάθε μία απ’ αυτούς, αποδόθηκαν πολύ δυνατές εικόνες που, όπως οι ίδιοι κατέθεσαν, έχουν σημαδέψει τη ζωή τους και για ευνόητους λόγους δεν επιθυμούν να ξαναφέρνουν συχνά στη μνήμη τους και να τις αφηγούνται.

Ο αποτροπιασμός και οι θηριωδίες του πολέμου που πέρασαν μέσα από τις εικόνες των πλάνων που μετέδωσαν και σε όλους εμάς υπήρξαν συνταρακτικές, έδωσαν όμως το ερέθισμα να καταδικασθεί ο συγκεκριμένος αλλά και κάθε άλλος πόλεμος, που μόνο εκατόμβες νεκρών και τραυματιών, κύμα προσφύγων και φτώχεια προκαλεί.
Υποστηρίχθηκε δε από όλους με μια φωνή η ανάγκη της παγκόσμιας ειρήνης, για τη διαφύλαξη της οποίας είναι απαραίτητο να καταβάλουμε όλοι οι λαοί και τα έθνη του κόσμου κάθε δυνατή προσπάθεια.

Ξεχωριστός έπαινος αποδόθηκε στον Πρόεδρο της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. κ. Βασίλη Κουτρουμάνο και στα λοιπά μέλη του Δ.Σ. και τον Αντιπρόεδρο και Ερμιονίτη κ. Θωμά Σκούρτη, οι οποίοι έλαβαν την πρωτοβουλία που έτυχε της αποδοχής του Δήμου Ερμιονίδας, και όλοι μαζί συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης είχαμε και την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην έκθεση φωτογραφίας του κ. Κουτρουμάνου, βραβευμένου φωτορεπόρτερ και Προέδρου της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. με θέμα «Η ειρηνική Μαριούπολη των 100.000 Ελλήνων».
*Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. = Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και εικονοληπτών, Πανελλήνιων Μέσων Εθνικής εμβέλειας, Ιδιωτικής και Δημόσιας τηλεόρασης, που κάλυψαν και συνεχίζουν να καλύπτουν τον πόλεμο Ουκρανίας – Ρωσίας.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας που παρέστη στην εκδήλωση, απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε ένα βραβείο.
Δείτε σχετικά στα βίντεο που ακολουθούν:

https://www.facebook.com/100008505758788/videos/595331398878583/

https://www.facebook.com/100008505758788/videos/455775949537234/

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ