ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ναύπλιο: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο
Υπεγράφη την Παρασκευή 19 Αυγούστου από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ».


Το έργο προϋπολογισμού 496.000€ με την υλοποίησή του θα αλλάξει την εικόνα σε ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.


Η αναβάθμιση και η αποκατάσταση του Πάρκου Κολοκοτρώνη ξεκινά. Στόχος είναι με την ολοκλήρωση του έργου να αναζωογονηθεί ο πνεύμονας πρασίνου, σημείο αναφοράς για τους κατοίκους του Ναυπλίου και πόλο έλξης των χιλιάδων επισκεπτών μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετά την υπογραφή της σύμβασης για την ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη δήλωσε:


«Παρασκευή 19 Αυγούστου, μια ιστορική μέρα για το Δήμο μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί με την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης. Είναι ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής, δίνοντας νέα δυναμική και νέες δυνατότητες.

Σκοπός της Δημοτική Αρχής είναι να υλοποιούμε όσο το δυνατό περισσότερα έργα ξεπερνώντας κάθε φορά εμπόδια και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα αλλάξει δια παντός την εικόνα και τη φυσιογνωμία σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Ως Δήμος Ναυπλιέων με τις Τεχνικές Υπηρεσίες , θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του έργου και σε συνεργασία με τον ανάδοχο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε την ολοκλήρωση του στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

Συνεχίζουμε δυναμικά. Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ