ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Αργολίδα: Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ανοίγει τον διάλογο για τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | |
Είμαστε μαζί σου
Η έκρηξη περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη συνειδητοποίηση, που φέρνει η οδυνηρή συχνότητά τους, αυτή, δεν έχει μεταφραστεί ακόμη σε μέτρα, που θα πάψουν να προδίδουν την εμπιστοσύνη των γυναικών στην πολιτεία. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ανοίγει το διάλογο στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος DIGITAL SOCIETYhttps://digitalsociety.gr/ .

 Είμαστε μαζί με αυτές τις κακοποιημένες γυναίκες, για να διαμορφώσουμε τις ολιστικές πολιτικές, με αφετηρία τον αγώνα για την εξάλειψη των γυναικοκτονιών. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η οδυνηρή συχνότητα περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας, μας θέτει προ των ευθυνών μας. 

Απαιτείται ένα πλέγμα μέτρων που θα πάψουν να προδίδουν την εμπιστοσύνη των γυναικών στην πολιτεία. 

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με τον διάλογο που άνοιξε για το οδυνηρό αυτό θέμα, έχει ως στόχο να ξεκινήσει μια σε βάθος διαβούλευση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις γυναικείες οργανώσεις. Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε εμπράκτως δίπλα στην κακοποιημένη γυναίκα, στο πονεμένο κορίτσι, στην γυναίκα που παλεύει καθημερινά να ανέβει τον δικό της μυστικό Γολγοθά. 

 Η Ν.Ε. Αργολίδας είναι μαζί με αυτές τις γυναίκες, στο πλευρό τους, συνοδοιπόρος στα προβλήματα τους. Τους το χρωστάμε. https://digitalsociety.gr/eimaste-mazi-sou/


Η Ν.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ