ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Τηλεδιάσκεψη για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. |
Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο
Την Τετάρτη, 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στον Δήμο Ερμιονίδας, μεταξύ της Γενικής Διευθύντριας του Γραφείου Γενικής Γραμματείας Χωρικού σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κας Αυγής Βάσσης, και του Δημάρχου Ερμιονίδας, κου Ιωάννη Γεωργόπουλου. Στην Τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Πολεοδομίας του ΥΠΕΝ και Συντονιστής του Πολεοδομικού Σχεδιασμού, κ. Γεώργιος Γκανασούλης.

Η Τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα στην αίθουσα Συνεδριάσεων στο κτήριο του Δημαρχείου Ερμιονίδας, με σκοπό να την παρακολουθήσουν αντιπροσωπεία Πολιτικών Μηχανικών, Δημοτών και εργαζομένων στο χώρο της δόμησης, καθώς επίσης και οι Επικεφαλείς των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης, κ.κ Αναστάσιος Λάμπρου και Αναστάσιος Τόκας.

Μετά την υπ’ αριθ. Απόφαση 71/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας και την υπ’ αριθ. πρωτ. 4779/20.06.2022 επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Νικόλαο Ταγαρά, κρίθηκε αναγκαία μια εκ νέου ενημέρωση για την εξέλιξη των μελετών και τον προγραμμάτων για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο στον Δήμο μας.

Στην συνάντηση συζητήθηκε αποκλειστικά το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας και τέθηκαν καίρια ερωτήματα από τους ειδικούς στον χώρο της δόμησης. Τα επιμέρους θέματα θα παρουσιαστούν από την σύνταξη της Τεχνικής μελέτης ανάλυσης από τον ειδικό τεχνικό σύμβουλο του Δήμου Ερμιονίδας. Η Τηλεδιάσκεψη έκλεισε με τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και την κα Βάσση Αυγή να δεσμεύονται για συνεργασία και συνεχή ενημέρωση έναντι των επικείμενων εξελίξεων.

Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Δημοτών και των Επαγγελματιών, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες.

Επιθυμούμε να είμαστε όλοι ενωμένοι για το κοινό καλό του Τόπου μας.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ