ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Κεραυνός χτύπησε αθλητές σε αγώνα στο Φαλακρό Δράμας - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | | |
Διάσωση
Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός από κεραυνό που χτύπησε αθλητές οι οποίοι μετείχαν σε αγώνα δρόμου στο Φαλακρό, στη Δράμα.

Τη ζωή του έχασε ένας 55χρονος άνδρας από την Καβάλα και σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας 56χρονος από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Μαζί τους ήταν ένας ακόμη μετέχοντας στον αγώνα, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές και έχει υποθερμία.

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Τους παρέλαβε ελικόπτερο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Οι τρεις άνδρες μετείχαν στον νυχτερινό ορεινό αγώνα Six Peaks. Η εκκίνηση δόθηκε στις 19:00 του Σαββάτου στους Πύργους και ο τερματισμός ήταν στο ίδιο χωριό. Οι 55 αθλητές που μετείχαν έπρεπε να καλύψουν διαδρομή 36,7 χιλιομέτρων, που περνά από τις έξι ψηλότερες κορυφές του Φαλακρού.

Τις πρώτες ώρες του αγώνα οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Όμως, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής εκδηλώθηκε κακοκαιρία, με έντονη βροχόπτωση και πολλούς κεραυνούς. Κάποιοι από τους αθλητές είχαν ήδη τερματίσει, άλλοι σταμάτησαν, αλλά κεραυνός χτύπησε μια ομάδα δρομέων, που βρισκόταν κοντά στον τερματισμό δήλωσε στο ΑΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ