ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Επίσκεψη του βουλευτή Αργολίδας Ι.Ανδριανού στα γραφεία της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός επισκέφτηκε το παράρτημα -γραφείο της ΕΒΙΟΑΡ στον Ίναχο κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ.

Στην επίσκεψη που πραγματοποιηθηκε στις 23/072022 συμμετείχε και εκπρόσωπος τροφοδοσίας βιολογικών προϊόντων σε Σ.Μ. Λεωνίδας Στρατιδάκης.

Συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα των βιοκαλλιεργητών Αργολίδας που εκπροσωπούμε και τρόποι επίλυσης αυτών.
Δόθηκε υπόμνημα στον κ.Ανδριανό Ι. και μας υποσχέθηκε οτι θα προωθήσει στους αρμόδιους τα δίκαια αιτήματα μας και θα ενεργήσει για την επίλυση τους το γρηγορότερο δυνατό.

Επίσης συζητήθηκε παλαιότερο αίτημα μας προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών το οποίο είχε εγκριθεί από το αρμόδιο συμβούλιο για την εξεύρεση χώρου όπου θα εκτεθούν τα προιοντα των βιοκαλλιεργητών Αργολίδας πλησίον του νέου μουσείου στο Άργος .

Εκπρόσωπος μας θα διαφημίζει τα δείγματα των βιοκαλλιεργητών Αργολίδας επ ωφελεία της οικονομίας του Δήμου Άργους Μυκηνών όταν επισκέπτονται το εκθετήριο τουρίστες ή αντιπρόσωποι έμποροι εισαγωγείς -τα όποια προιοντα γίνονται ανάρπαστα λόγω του οτι ειναι ελεγχόμενα απο φυτοφάρμακα.
Ευχαριστούμε τον βουλευτή Αργολίδας Ανδριανό Ιωάννη για την άμεση ανταπόκριση του, επικοινωνοντας άμεσα με αρμόδιο του Δήμου Άργους Μυκηνών για την άμεση εξεύρεση του κατάλληλου χώρου επ ωφελεία της οικονομίας του Δήμου Άργους Μυκηνών,  των αγροτών-κτηνοτρόφων-μελισσοκόμων και λοιπών αγροτικών βιολ. προιόντων μέσω της διαφήμισης του εκθετηρίου πλησίον του νέου μουσείου στο Άργος.

Δ.Σ
Κωτσοπουλος Μ
Μαυρογιαννης Μ.
Μελλας Β.
Παπαγεωργοπουλος Β.
Σκουμπης Γ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ