ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Άργος: Στέφθηκε με επιτυχία η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | | |
Πίνακες στο Δημαρχείο Άργους
Η «Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων» που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου 2022, στέφθηκε με επιτυχία.
Ο αύλειος χώρος του παλαιού Δημαρχείου φιλοξένησε έργα μικρών και μεσαίων διαστάσεων, με διαφορετικές τεχνοτροπίες και θεματολογίες των : Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, Ρήγα Ρηγόπουλου, Ευαγγελίας Παζιώτα, Κωνσταντίνας Νανοπούλου, Τζένης Δρίτσα – Καλογεράκη, Βασιλικής Ρέντα, Θεοδώρας Λιακοπούλου, Βασιλικής Νικήτα, Γωγούς Μπούφα, Κατερίνας Ηλιάδη, Αναστασίας Μούγιου, Βασιλικής Θεοφανοπούλου και Δήμητρας (Μίκα) Μούκα.
Εχθές, Κυριακή βράδυ, τελευταία μέρα της Έκθεσης η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, απένειμε τα Αναμνηστικά Συμμετοχής.
Παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις έγιναν στην πλατεία του Αγ. Πέτρου, που σε συνδυασμό με την Έκθεση, δημιούργησαν μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα γιορτής για τους επισκέπτες, ντόπιους και εκδρομείς, μικρούς και μεγάλους.
Το συγκρότημα Swing & Sing, με τραγούδια από την ελληνική & ξένη μουσική σκηνή σε ηχοχρώματα της jazz, διασκέδασε τον κόσμο. 
Ο Αλέξης Αλεξάνδρου με τις πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος, τραγούδησε πολλά γνωστά ελληνικά τραγούδια. 
Ο Γιάννης Νανόπουλος με το συγκρότημά του ερμήνευσαν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που σφράγισαν μια εποχή 60 ετών (1955-2015).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ