ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Ναύπλιο: Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΕ.» ζητάει Υπάλληλο Μισθοδοσίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. |
Αγγελία
Σε ενδιαφέρει να εργαστείς σε ένα δυναμικό και εξελισσόμενο Ελληνικό οργανισμό, πρωτοπόρο στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση πελατών σε ολόκληρο τον κόσμο; 

Ο όμιλος CHB – Οικογένεια Χριστοδούλου, με συνεχή πορεία και ανάπτυξη από το 1955 στο χώρο της παραγωγής χυμών φρούτων και με επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αλλά και σε πάνω από 80 διεθνείς αγορές, επιθυμεί να προσλάβει στο Εργοστάσιο της, στο ΝΑΥΠΛΙΟ, Υπάλληλο Τμήματος Μισθοδοσίας. 

Μεταξύ άλλων, βασικές αρμοδιότητες της θέσης είναι: 

• Διαχείριση ηλεκτρονικής εφαρμογής Υ.Ε.Κ.Α. (πίνακες προσωπικού, αναγγελίες προσλήψεων και αποχωρήσεων, αναγγελίες αδειών κ.λπ.) 

• Επικοινωνία με εργαζομένους προκειμένου να συλλέγονται τα δεδομένα για την διεκπεραίωση της μισθοδοσίας, τη διαχείριση των εργασιακών θεμάτων (προσλήψεις, συμβάσεις , άδειες, ασθένειες κ.λπ.) 

• Διατήρηση αρχείου/ φακέλου εργαζομένων 

• Υπολογισμός μισθοδοσίας, ωρομέτρηση, ενημέρωση και παρακολούθηση κέντρων κόστους μισθοδοσίας, υποβολή ΦΜΥ, καταχώρηση λογιστικών άρθρων μισθοδοσίας 

• Υπολογισμός, έλεγχος, και αποστολή ΑΠΔ 

• Επικοινωνία και διεκπεραίωση υποχρεώσεων προς ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιες υπηρεσίες (ΣΕΠΕ, ΕΦΚΑ) 

Προφίλ υποψηφίου: 

- Πτυχίο Α.Ε.Ι./ Τ.Ε.Ι οικονομικής κατεύθυνσης 

- Εμπειρία από 5 και άνω έτη ως υπάλληλος μισθοδοσίας 

- Άριστη γνώση ασφαλιστικών θεμάτων και εργατικής νομοθεσίας 

- Κατανόηση των βασικών λογιστικών αρχών και των βέλτιστων πρακτικών μισθοδοσίας 

- Άριστη γνώση συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. 

- Άριστη γνώση Η/Υ MS Office 

- Καλή γνώση αγγλικών 

- Άριστη γνώση λογισμικού μισθοδοσίας. Εμπειρία χειρισμού του προγράμματος PYLON της Epsilon, και του SoftOne ERP θα προσμετρηθεί θετικά. 

- Εχεμύθεια και τήρηση εμπιστευτικότητας 

- Ομαδικό πνεύμα και Υπευθυνότητα 

Η εταιρία μας προσφέρει ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση, προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο Όμιλο και αμοιβή βάσει προσόντων και εμπειρίας. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο CHB μπορείτε να βρείτε στο http://www.chb.gr/about-chbgroup/ Αποστολή βιογραφικών στο hr@chb.gr ή εναλλακτικά στο εργοστάσιο της Εταιρείας στην Αγία Τριάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ