ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Με εκατοντάδες Φανουρόπιτες στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου τίμησαν τον Άγιο Φανούριο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 μ.μ. | | |
Αγίου Φανουρίου
Πανηγυρικά εορτάστηκε στο Ναύπλιο η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022.
Πρόκειται για ένα παρεκκλήσιο του ενοριακού Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου έχει ανακαινισθεί προσφάτως από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού.
Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης, ενω παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο τοπικός σύμβουλος Νίκος Γεωργαντάς, ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος, η Πολιτευτής της Ν.Δ. στην Αργολίδα Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο καθηγητής Αναστάσιος Γεώργας κα.
Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η εορτή του Αγίου Φανουρίου από πάρα πολύ παλιά.
Μετά το πέρας του εορταστικού εσπερινού , ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν για ακόμα μία χρονιά του Άγιο Φανούριο.
Οι γυναίκες από νωρίς το απόγευμα πηγαίνουν τις φανουρόπιτες στην εκκλησία τάμα στον Άγιο Φανούριο ώστε να τους βοηθήσει κυρίως σε κάτι που του ζητούν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ