ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Διπλή μεταγραφική κίνηση για την Ένωση Ερμιονίδας - Ενισχύθηκε με δυο Πορτογάλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Veloso Pedro Ferreira Rui Filipe - Goncalves Embalo Bruno Serifo
Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές Veloso Pedro Ferreira Rui Filipe και Goncalves Embalo Bruno Serifo, οι οποίοι την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν στον Ερμή Μελιγούς.

Ο Veloso Pedro Ferreira Rui Filipe γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου το 1995 στο Πόρτο και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Στην πατρίδα του έχει φορέσει τις φανέλες των εξής ομάδων: Sport Progresso (U13 έως U19), FC Infesta (U19 και πρώτη ομάδα), Caldas SC, C.D. Carapinheirense. Το καλοκαίρι της περιόδου 2021-22 ήρθε στη χώρα μας για τον Ερμή Μελιγούς.

Ο Goncalves Embalo Bruno Serifo γεννήθηκε στις 03 Ιουνίου του 1997 στο Πόρτο, ενώ έχει «ρίζες» από τη Γουϊνέα-Μπισάου. Παίζει και στα δυο άκρα της επίθεσης. Στην Πορτογαλία έχει παίξει στους παρακάτω συλλόγους: Sport Progresso (U11), Boavista (U13), SC Coimbrões (U13), Leixões SC (U15), FC Infesta (U17 και U19), AC Alfenense (U19 και πρώτη ομάδα), Pedroucos, GD Aguas Santas, Lousada, Vitória Sernache C.D. Carapinheirense. Πέρυσι στα μέσα της περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Μελιγούς

Ο Veloso Pedro Ferreira Rui Filipe τόνισε στο «ermionidafc.gr»:

«Είχα συνεργαστεί με τον προπονητή μας την περσινή αγωνιστική περίοδο και μέσω αυτής της επαφής με τον κ. Καλογιαννίδη αποφάσισα να έρθω στον σύλλογο. Όταν ο προπονητής μου είπε για ποια ομάδα πρόκειται, ενθουσιάστηκα γιατί είχαμε παίξει αντίπαλοι και είχαν δει ότι έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο με έφεση στη δημιουργία και με την μπάλα κάτω.

Οι στόχοι μου για τη σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και αυτό μου μας ζητήθηκε. Παράλληλα, μέσα από αυτή την προσπάθεια θέλω να βοηθήσω και τον εαυτό μου να ανεβάσω το επίπεδο.

Στην ΑΕ Ερμιονίδας ξεχώρισα αμέσως το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει… Είναι σαν να μας δένει όλους μια κοινή φιλία. Μου έχει μείνει ο τρόπο που με υποδέχτηκαν από την πρώτη μέρα και με έκανε να νιώσω ακόμα πιο δυνατός».

Ο Goncalves Embalo Bruno Serifo υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Αποφάσισα να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας και να φορέσω τη φανέλα του συλλόγου χάρη στον προπονητή μας. Μου είπε ότι πρόκειται μια καλή ομάδα με φιλοδοξίες που όλοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Ο κόουτς είναι άνθρωπος που εμπιστεύομαι και μέχρι στιγμής έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τις συνθήκες στην ομάδα…

Ο στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να τερματίσουμε όσον τον δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να φέρουμε θετικά αποτελέσματα και έτσι να δώσω μεγαλύτερη αξία και στον εαυτό μου.

Νομίζω ότι είμαστε μια πραγματικά καλή ομάδα με ατομική ποιότητα, κάτι, που μέσα από τη δουλειά, στο γήπεδο είναι εφικτό να μας κάνει να έχουμε δυνατή και ανταγωνιστική εικόνα ως σύνολο. Έχουμε αποδυτήρια με θαυμάσια ατμόσφαιρα, είμαστε πολύ δεμένοι όλοι, κάτι που μας βοηθάει πολύ και μας δίνει κίνητρα…».

Veloso Pedro Ferreira Rui Filipe και Goncalves Embalo Bruno Serifo σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ