ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ερμιονίδας: Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο τομέα καθαριότητας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | | |
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. Ερμιονίδας
Η Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ διανύει τις πρώτες ημέρες από την συγκρότηση της, από την λειτουργία της μετά την εκλογή της από τα μέλη και τους φίλους της Παράταξής μας στην Ερμιονίδα.

Η νέα Σ.Ε. προέκυψε μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας και τον νέον προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη και έχει τρεις βασικούς στόχους, ο πρώτος στόχος να υποστηρίξει με κάθε τρόπο την Δημοκρατική μας παράταξη και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να διατυπώσει με σαφήνεια μέχρι τις εκλογές τις θέσεις μας, τις προτάσεις μας ,τις εφαρμόσιμες και χρήσιμες ιδέες για την Ελληνική κοινωνία.

Δεύτερος στόχος να δημιουργήσει έναν δίαύλο επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας, μια αμφίδρομη σχέση ανατροφοδότησης με τους ανθρώπους της Ερμιονίδας, με τα προβλήματα τους, με τις ανάγκες τους .

Τρίτος στόχος να διαμορφώσει μία εκλογική επιτροπή αγώνα για να ισχυροποιηθεί εκλογικά το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στην Ερμιονίδα και στην Αργολίδα. Το Δυνατό ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ αποτελεί εγγύηση για μία νέα προοδευτική δημοκρατική πορεία στην χώρα, με ισχυρά κοινωνικά δικαιώματα, με ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, με μία δυνατή Σοσιαλδημοκρατική διακυβέρνηση.

Εμείς δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τα γεγονότα που δυσφήμησαν τον τόπο μας ,την Ερμιονίδα.

 Στην υπηρεσία καθαριότητας τον Δήμου Ερμιονίδας και ιδιαίτερα στο γραφείο κίνησης να μην επιτραπεί να μιλήσει α πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ Νίκος Τράκας, η διοίκηση τον Δήμου Ερμιονίδας μέσω τον Αντιδημάρχού να καλούν την Αστυνομία για συλλήψεις, να μην εφαρμόζονται οι παροχές προς τους εργαζόμενους τον τομέα καθαριότητας όπως αυτά προβλέπονται στην εργατική νομοθεσία, να έχουμε καταστρατήγηση τον πενθημέρου - μια κορυφαία κατάκτηση των εργαζομένων, μια κοινωνική κατάκτηση τον σύγχρονου κοινωνικού κράτους. 

Φτάνει, πια - κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι οι αποφάσεις που πήραν τόσο το 2021 όσο και το 2022 είναι άκυρες και καταχρηστικές για τούς εργαζόμενους που υπηρετούν στο τομέα καθαριότητας τον Δήμου Ερμιονίδας. 

Οι αυθαίρετες αποφάσεις απαιτείται να αλλάξουν, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων για μια νόμιμη πενθήμερη εργασία όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία. 

Το παρόν κατά την επίσκεψη τον Προέδρου της ΓΙΟΕ-ΟΤΑ κ. Τράκα, στο χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Ερμιονίδας, έδωσε η γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής κα Κουμαρά, όπου διαπίστωσε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση τον Δημοκρατικού Κινήματος στον αγώνα των εργαζομένων. 

Θεωρώντας πως δεν κλονίζεται σε καμία περίπτωση η λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, όταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι δεσμεύονται και εξασφαλίζουν καθαρή την Ερμιονίδα με την αποτελεσματική εκτέλεση των καθηκόντων τους, καλούμε τον Δήμαρχο κ Γιάννη Γεωργοπούλου και το Δημοτικό Συμβούλιο τον Δήμου Ερμιονίδας να αναθεωρήσουν τις παράνομες αποφάσεις , να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στο τομέα καθαριότητας τον Δήμου Ερμιονίδας και έμπρακτα να εφαρμοστεί η νομιμότητα και να εξασφαλίσει η πενθήμερη εργασία στους εργαζόμενους τον Δήμου Ερμιονίδας στον τομέα 
καθαριότητας. 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. 
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ