ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Μουσική Βραδιά με τον Βασίλη Προδρόμου στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 π.μ. | |
Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας
 Την Παρασκευή 26/8 ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας διοργανώνει μια μοναδική Μουσική Βραδιά με τον αγαπητό καλλιτέχνη Βασίλη Προδρόμου στο Θέατρο ARTίκι στο Κρανίδι.


Η εκδήλωση εντάσσεται ως μεταφεστιβαλική στο 9ο Φεστιβάλ Θεάτρου «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μεγάλης του Χορηγού Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ

Έναρξη 9μ.μ., Πολυχώρος ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ (περιφερειακός δρόμος Κρανιδίου-Ερμιόνης).

Είσοδος Ελεύθερη.
Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, με μια όμορφη μουσική βραδιά και προσκεκλημένο τον αγαπητό καλλιτέχνη Βασίλη Προδρόμου, τιμά, στο κλείσιμο αυτού του πλούσιου πολιτιστικού καλοκαιριού, τη μνήμη της Μεγάλης του Χορηγού Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, της μεγάλης Κυρίας του Πολιτισμού της Ερμιονίδας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών ετών από την εκδημία της.

Σχόλιο του Δημήτρη Ι. Σίδερη, Προέδρου του Θ.Ο.Ε. και της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερμηνείες στην Ερμιονίδα”: “Μας πληγώνει η απουσία της, αλλά παράλληλα μας ενδυναμώνει η βούλησή της να στηρίξει τον Όμιλό μας. Τι κι αν λείπει η ίδια, η επιθυμία της πλανάται στον αέρα σαν ευλογία. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο και καμιά άλλη επιλογή, από το να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε μαζί. Ακόμα ακούω τη φωνή της: “Δημήτρη, τράβα μπροστά…”»

Στο κλείσιμο του φετινού καλοκαιριού, ο Βασίλης Προδρόμου κατηφορίζει στην Ερμιονίδα, στις 26 Αυγούστου, στον Πολυχώρο ΑRTiki.

Με "όπλα" τις κιθάρες του και τον μπαγλαμά του, λέει ΟΧΙ σε κάθε είδους πόλεμο και ΝΑΙ σε κάθε είδους Άνοιξη. Θα ακούσουμε ιστορίες με υπαρξιακές ή πολιτικές ανησυχίες, τραγούδια για τον έρωτα, τη μνήμη, την επανάσταση, παραμύθια που αφορούν το "για πάντα", το "ποτέ" ή το "ποτέ ξανά". Όλα αυτά με την διάθεση "κάθε τί δικό του, λάθος και σωστό του να το παραδεχτεί", όπως λέει και το τραγούδι από τον πρώτο του δίσκο (Η ζωή ξεκινάει από τώρα) με τίτλο "Στον πρόποδα του κόσμου".

Δημήτρης Σίντος - ήχοι (ηχοληψία/effects)

Πάνος Τσίρος - video προβολές

Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου - σχεδιασμός φωτισμού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ